دادستان عمومی و انقلاب مرکز البرز گفت: در حوزه مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی با تشکیل قرارگاه صیانت از حفظ حقوق بیت المال و جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی اقدامات خوبی صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان _ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز در نشست کارگروه تغییر کاربری استان البرز با حضور حجت الاسلام موحدی دادستان کل کشور گفت: در حوزه مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی با تشکیل قرارگاه صیانت از حفظ حقوق بیت المال و جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی اقدامات خوبی صورت گرفته است.

حسین مددی افزود: قرارگاه صیانت از حفظ حقوق بیت المال و جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی ذیل قرارگاه شورای حفظ حقوق بیت المال تشکیل شد و مبارزه با تغییر کاربری غیر مجاز، حفظ محیط زیست، جلوگیری از حفر چاه‌های غیرمجاز و آزادسازی حریم رودخانه‌ها در دستور کار آن قرار دارد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با بیان اینکه جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز بدون هماهنگی دستگاه‌ها و بدون مدیریت بالاترین مقام اجرایی شهرستان ها امکان‌پذیر نیست، اظهار کرد: با تاکید رییس کل دادگستری استان، در هر شهرستان یک ستاد با مدیریت فرمانداران شهرستان تشکیل شد که جلسات ستادها و قرارگاه به طور مستمر تشکیل و پیگیری می‌شود.

مددی یکی از دلایل تغییر کاربری‌ها را نبود زیرساخت مناسب شهری دانست و متذکر شد: طرح تفصیلی شهری باید در دستور کار قرار بگیرد، قواعد مقرر و ضوابط شهرداری باید به درستی اجرا شود و ادارات، وظایف قانونی خود را به درستی انجام دهند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با بیان اینکه طبق آمار دقیق جهاد کشاورزی ۲۲ درصد از مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز کشور در سال گذشته در استان البرز صورت گرفته است، افزود: استان البرز یکی از استان‌های پیشرو در مبارزه با تغییر کاربری غیرمجاز است، اما به دلیل حجم بالای تغییر کاربری‌ها در استان، این معضل به طور کامل در استان متوقف نشده است و همت مسئولین استان را در پیشگیری و مقابله با تغییر کاربری ها می‌طلبد.

مددی کاهش رشد تغییر کاربری‌ها در غرب تهران را از نتایج اقدامات صورت گرفته نهادهای مسئول در استان البرز دانست و اظهار کرد: در این مسیر نیاز به استقامت و استمرار است، باید پرتلاش به وظیفه قانونی و شرعی خود عمل کنیم؛ ممکن است اثر کوتاه مدت اثر نداشته باشد ولی در طولانی مدت حتماً اثر خواهد داشت.

دادستان کل استان گفت: از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳،  ۱۰۱ هکتار از بستر رودخانه‌های استان البرز آزادسازی شد که ارزش ریالی آزادسازی‌ها در سال ۱۴۰۳ رقم ۳۱ هزار و ۹۷ میلیارد ریال است.

مددی با اشاره به دستور تاریخی رئیس قوه قضاییه در ۲۷ و ۲۸ دی ماه سال ۱۴۰۰ مبنی بر «لزوم آزادسازی بستر رودخانه‌ها و ساحل دریاهای کشور» که آغاز آن از استان البرز و رودخانه کرج بود گفت: اجرای این دستور در استان البرز در قالب طرح آزادسازی رودخانه‌ها در چندین فاز و مرحله طراحی و انجام شد و با پیگیری انجام شده، از دی سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۱ هکتار از بستر رودخانه‌های استان البرز آزادسازی شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha