بازیگر سینما گفت: اگر یک موشک داشتم، آن را به کسانی می‌زدم که کودک‌کش‌اند؛ کسانی که هم به نسل امروز و هم به نسل آینده آسیب زدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - محیا دهقانی، بازیگر سینما و تلویزیون در ویژه برنامه «من ایرانم» شبکه نسیم گفت: اگر یک موشک داشتم، آن را به کسانی می‌زدم که کودک‌کش‌اند؛ کسانی که هم نسل امروز را کشته‌اند، هم نسل آینده را. این کودکان صرفاً کودکان ما نبوده‌اند، بلکه کودکان غزه هم بوده‌اند. هیچ انسانی با هیچ انسان دیگر متفاوت نیست.

دهقانی ادامه داد: ایرانی جماعت آنقدر شجاع و قدرتمند است، که در برابر متجاوزان سر خم نمی‌کند. ما سینه سپر می‌کنیم، اما در کنار آن آدم‌های صلح‌پذیری هستیم، دنبال جنگ نیستیم؛ اما زمانی که به کشورمان تجاوز می‌شود، اسطوره‌ساز و حماسه‌گونه مقابله می‌کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۲
-
ناشناس
۱۲:۳۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
آفرین برشیرزنان وشیرمردان کشورم که عزتمند وشرافتمندندوتروریستهای کودک آزاروکودک خواروسادیست آمریکائی وصهیونیستهاپشیزی برایشان ارزش ندارند.اینست خودباوری وخداباوری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
کسانی ممکنه به ایشون خرده بگیرن که چرا الان شروع به حرف زدن کرده و در جواب اینها میخوام بگویم که خانم دهقانی از اول در میدان بوده فقط جستجوی ساده کافیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
کسانی ممکنه به ایشون خرده بگیرن که چرا الان شروع به حرف زدن کرده و در جواب اینها میخوام بگویم که خانم دهقانی از اول در میدان بوده فقط جستجوی ساده کافیه
آخرین اخبار