نفوذ محافل وابسته به صهیونیسم در دوره رضاخان به حدی زیاد بود که برخی از آنان توانستند فرصت دخالت مستقیم در امور مختلف ایران را پیدا کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - نفوذ محافل وابسته به صهیونیسم در دوره رضاخان به حدی زیاد بود که برخی از آنان توانستند مجال دخالت مستقیم در امور مختلف ایران از جمله امور اقتصادی و سیاسی را بیابند. چنانچه در آن دوره طرح‌هایی از سوی برخی از آن محافل به حکومت پهلوی ارائه شد و با پوشش‌های متفاوت به اجرا درآمد.

«همراهی رضاخان با صهیونیست‌ها آن چنان بود که در زمان سلطنت او، کانون‌ها و سازمان‌های صهیونیستی، طرح توطئه‌آمیز و پیچیده‌ای را تدوین و طراحی کرده بودند و بر اساس آن تصرف مناطق بسیار وسیعی از سرزمین ایران را تعقیب می‌کردند. آنها از قبل این طرح دسیسه‌آمیز، سعی در انتقال و اسکان شمار وسیعی از یهودیان نقاط مختلف جهان در پاره‌ای از مناطق ایران داشتند. این حرکتی بود که عیناً و همزمان در سرزمین فلسطین تعقیب می‌شد و در حال اجرا بود. سازمان‌های جهانی صهیونی برای تحقق اهداف و برنامه‌های پیچیده خود طرحی هشت ماده‌ای تدوین و توسط یکی از رهبران تشکیلات مرکزی صهیونیسم ایران به نام عزیزالله نعیم، در سال ۱۳۱۰ ش/۱۹۳۱ م، به دربار رضاخان ارسال کردند. این طرح، تحت پوشش عناوین فریبنده، چون «آباد کردن اراضی خالصه ایران» از سوی بعضی سازمان‌های یهودی مستقر در اروپا و آمریکا، زمینه انتقال و استقرار هزاران یهودی از نقاط مختلف دنیا به ایران را توجیه و ایجاد پایگاه‌های پوششی برای صهیونیسم جهانی در این سرزمین را تسهیل می‌کرد.»

منبع: کافه تاریخ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha