امام جمعه شهرک‌های غرب شیراز:

جنگ هراسی تاثيری در روحيه مردم ندارد

امام جمعه شهرک‌های غرب شیراز با بیان اینکه جنگ هراسی تاثیری در روحیه مردم ندارد، گفت: باید قدر رزمندگان به ویژه شهدای والا مقام را در جنگ بدانیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت‌الاسلام حسن مرادی امام جمعه شهرک‌های غرب شیراز در جلسه شورای اداری شهرستان شیراز، با بیان اینکه هر متجاوزی دوران غرور، جنون و تسلیم و ذلت را سپری می‌کند، گفت: آزادسازی خرمشهر، غرور دشمن را شکست.

وی افزود: به ازای هر صندلی که مدیران ما بر آن تکیه زده‌اند ٧٣ شهید تقدیم اسلام و انقلاب شده است.

امام جمعه شهرک‌های غرب شیراز با بیان اینکه با جنگ نیمه ترکیبی رو به رو هستیم، اظهار کرد: جنگ نظامی نخواهیم داشت، چرا که هر کشوری که موشک با برد ٣٠٠ کیلومتر داشته باشد آمریکا جرات حمله به آن را ندارد.

راه اندازی اتاق فکر برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب

مرادی همچنین خواستار تشکیل یک اتاق فکر توسط فرماندار شیراز جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب شد.

وی به وجه تمایز روز قدس امسال نسبت به سال‌های دیگر هم اشاره و دلیل این تمایز را قرار گیری اسرائیل در موضع ضعف عنوان کرد و گفت: باید این ضعف رژیم صهیونیستی را یک فرصت دانست.

امام جمعه شهرک‌های غرب شیراز یکی از معضلات جدی امروز کشور را بیکاری جوانان دانست و گفت: ۴۲ درصد از جوانان تحصیلکرده ایرانی بیکار هستند.

وحدت بین نیرو‌های مسلح، رمز پیروزی عملیات بیت‌المقدس 

معاون اجرایی سپاه فجر فارس نیز به عملیات آزاد سازی خرمشهر در آن مقطع حساس تاریخی کشور اشاره و بیان کرد: خرمشهر یک اهمیت استراتژیکی بالایی برای دشمن داشت و تمرکز زیادی بر تصرف آن کرده بود.

سرهنگ قاسم علیپور با بیان اینکه تمام امکانات سنگین مهندسی برای اینکه این برگ برنده برای صدام بماند در خرمشهر مستقر شده بود، گفت: زمان کوتاهی بین عملیات فتح المبین تا بیت‌المقدس وجود داشت.

وی با بیان اینکه این عملیات از ١٠ اردیبهشت تا چهارم خرداد ٦١ ادامه داشت، ادامه داد: در همین عملیات و در اوج اشراف دشمن، پل کارون زده شد، دو لشکر عراق به طور کامل منهدم شد و ١٩ هزار نفر اسیر شدند.

علیپور، عملیات بیت‌المقدس را مطلعی در دفاع مقدس دانست که موجب خودباوری شد، دستاورد اصلی این جنگ تمام عیار را اوج اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد که وحدت بین نیرو‌های مسلح، رمز پیروزی این عملیات شد.

وی همچنین با اشاره به هشت جنگی که دشمن از ابتدای انقلاب تاکنون بر جمهوری اسلامی ایران جهت اعمال فشار بر نظام و مردم وارد کرده، گفت: جنگ دیپلماسی به بهانه انزوای ایران، جنگ شناختی و نرم جهت تغییر نگرش، جنگ اطلاعاتی با ایجاد شبکه همکار، جنگ سیاسی برای ایجاد آشوب و دوگانگی، جنگ سایبری و ایجاد اختلال در ارتباطات، جنگ نامنظم برای بی ثبات سازی و معتبر سازی جنگ با تهدید نظامی و جنگ اقتصادی از طریق اعمال تحریم از جمله اینهاست که از همه آن‌ها سربلند عبور کرده‌ایم، اما در این جنگ پایانی و اقتصادی ما خود را شکننده نشان داده‌ایم و همین امر دشمن را امیدوار به ادامه کرده است که نیاز است قدری دقت بیشتری کنیم.

متخصصان امروزی  بیشتر در امر درمان به دلیل پول سازی وارد شده‌اند

رئیس اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه این اداره زحمت کش‌ترین و گمنام‌ترین نیرو‌های شهرداری را در خود جای داده است، گفت: اداره متبوع هویتی دو گانه و پیچیده دارد که حقوق آن‌ها توسط شهرداری تامین و از طرفی در بخش ساماندهی توسط فرمانداری حمایت می‌شود.

یوسف آفرینی با تصریح بر اینکه این اداره شناخته شده نیست به شرح وظایف اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز در بخش ساماندهی متکدیان، در راه ماندگان و معتادان متجاهر اشاره و خاطرنشان کرد: برای گروه‌های هدف فوق سه مؤلفه پیشگیری، درمان و صیانت از بهبودیافتگان اجرایی می‌شود.

وی با تاکید بر این نکته که زمانی موفق خواهیم بود که هر سه این مؤلفه در کنار هم دنبال شوند، گفت: متاسفانه متخصصان ما بیشتر در امر درمان به دلیل پول سازی وارد شده‌اند.

واژه پیشگیری، فرسوده شده است

آفرینی با تصریح بر این موضوع که امروز خود واژه پیشگیری هم فرسوده شده است، تاکید کرد که اگر کار ویژه‌ای برای کودکان کار انجام نشود در سال‌های آینده در سبد بزهکاران قرار خواهند گرفت.

وی سه الگوی مناسب برای تغییر رویکرد غلط کودکان کار را الگو‌های معرفی دانشمندان، ورزشکاران و ایثار و فداکاری جانبازان اعلام کرد.

آفرینی با بیان اینکه ورزش به تنهایی رهایی بخش نیست، گفت: اخلاق پهلوانی و منش و مردانگی در باشگاه‌های ورزش‌های زورخانه‌ای برای این کودکان در دستور کار قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: باید به زوج هایمان مهارت فرزند پروری آموزش دهیم، چرا که اگر خانواده‌ها مهارت کسب کنند، حتما فرزند خود را با مهارت‌های علمی و بهتری پرورش خواهند داد و در این صورت شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.
انتهای پیام/چ

برچسب ها: نماز جمعه ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار