رشد کیفی و نوآوری در صنعت حفاری کشور

مدیر‌عامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: ساهد رشد کیفی، تنوع، نوآوری و خلاقیت‌های سازندگان داخلی و متخصصان صنعت نفت و حفاری هستیم.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید‌عبدالله موسوی مدیر‌عامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه شاهد رشد کیفی، تنوع، نوآوری و خلاقیت‌های سازندگان داخلی و متخصصان صنعت نفت و حفاری هستیم گفت: ۳۹۴ قطعه پرمصرف صنعت نفت بومی‌سازی شد که شمار قطعات کاربردی در صنعت حفاری تولید داخل با احتساب تکثیر منابع تا کنون از مرز ۲۲ هزار و ۵۰۰ قطعه فراتر رفته است.

او افزود: در ابتکار عمل و تعامل میان شرکت‌های دولتی فعال در عرصه صنعت نفت و سازندگان و صنعتگران داخلی گام‌های بلندی در تامین نیاز‌های صنعت نفت و حفاری برداشته شد.

موسوی بیان بیان داشت: تولید تجهیزات که خود آمیخته‌ای از صد‌ها قطعه با فناوری پیچیده است در فهرست شرکت‌ها و مجموعه‌های صنعتی که در زمینه ساخت فعالیت دارند قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: تعداد کل قطعات ساخت داخل منحصر‌به‌فرد را بیش از ۶ هزار و ۹۰۰ قلم است که به موازات این توفیق تا به حال ۴۰ تجهیز پیچیده با فناوری روز به طور کامل بومی‌سازی شده که از آن جمله لوله مغزی سیار، گرداننده فوقانی (تاپ درایو)، انواع پمپ‌های فشار قوی (پمپ تراک)، اسکید‌های نمودارگیری دریایی، یونیت‌های نمودارگیری سطحی و درون چاهی، SCR و بخش‌های مهمی از تجهیزات و ابزار مربوط به خدمات فنی و مهندسی یکپارچه حفاری است.

این مقام مسئول ادامه داد: ۳۹۴ قطعه پر مصرف کاربردی در صنعت حفاری در مراحل ساخت قرار دارد و در یک سال اخیر ۶۴۴ نفشه ساخت، اصلاح و به‌روز‌رسانی شد و افزون بر ۷۵ درصد از حجم ریالی خرید قطعات ساخت داخل به این استان اختصاص داشتت.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.