نان تست با قارچ خامه‌ای + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان تست با قارچ خامه ای یک غذای بسیار خوشمزه است که می تونید به عنوان پیش غذا و یا حتی صبحانه نیز استفاده کنید.


بیشتربخوانید


مواد لازم:
_قارچ ۲۵۰ گرم
_پیاز ۱ عدد
_سیر ۱ حبه
_خامه صبحانه ۱ پیمانه
_کره به میزان لازم
_آب لیمو یک قاشق
_نان تست
_نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم.

در ابتدا پیاز‌ها و قارچ‌ها را خرد کرده و با کمی کره، نمک و فلفل؛ پیاز‌ها و قارچ‌ها را تفت دهید تا حدی که آبشان کشیده شود و کمی قهوه‌ای رنگ شوند. این کار باعث میشود طعم قارچ بیشتر شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید

خامه را کمی بهم بزنید تا بافت آن نرم و یک دست شود و یا اگر غلیظ بود به آن کمی شیر اصافه کنید تا رقیق شود سپس به ماهیتابه خامه را به آرامی و کم کم بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن سس را ۵ دقیقه دیگر بهم بزنید تا مواد به خوبی طعم بگیرند. سپس روی نون‌های سوخاری بریزید و نوش جان کنید

در انتها می توانید از جعفری و یا آویشن تازه به میزان ۲ قاشق غذاخوری استفاده کنید. تنها کافیست در مرحله آخر جعفری خرد شده را در سس قارچ، داخل ماهیتابه روی حرارت بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا با هم به خوبی مخلوط شوند و سبزی‌ها نرم شوند.

همچنین می توانید با اضافه کردن ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به این سس، بافت آن را یک دست و غلیظ‌تر کنید و طعم پنیری خوبی به سس بدهید.

منبع: آشپزی خبره ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.