طرز تهیه مرغانه پلا یکی از غذا‌های محلی استان گیلان

در مطلب زیر طرز تهیه مرغانه پلا را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  طرز تهیه مرغانه پلا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برنج نصف پیمانه
تخم مرغ۲عدد
گردو به میزان لازم
 پنیر ۵۰ گرم (لیقوان یا تبریزی)
 کره


بیشتر بخوانید


طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ‌ها را آبپز کرده و بعد از پخت رنده کنید. مقداری مغز گردو را در حدود ۵عدد اسیاب کرده و کمی دیگر را خرد کنید. برنج را با مقداری نمک و کره به صورت کته دم کنید و سعی کنید کمی نرم‌تر از حد معمول ان را طبخ کنید.

بعد از پخت برنج را با تخم مرغ آبپز شده و پنیر رنده شده و گردو اسیاب شده مخلوط کرده و به شکل گلوله‌های کوفته‌ای در آورید و رویش را گردوی خرد شده بریزید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.