به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، پس از آنکه تمام 54 شعبه شرکت ریمپلوی بزرگترین مرکز استخدام کارگران معلول در انگلیس تعطیل شد، معلولان این کشور اعتراضات فراوانی را نسبت به این اقدام دولت انجام دادند. تنها با تعطیلی این شرکت 2800 نفر کارگر معلول از کار بیکار می شوند.
دولت انگلیس علاوه بر این طرح، طرح دیگری را نیز در قالب بودجه امسال خود اجرا کرده است که بر این اساس، برای پرداخت حقوق از کارافتادگی به معلولان و از کارافتادگان سقف زمانی تعیین شده است، که همین امر شرایط زندگی حداقلی را نیز برای معلولان انگلیس از بین برده است.
در جدیدترین و عجیب ترین نوع از این برخوردهای تبعیض آمیز و بی رحمانه، شورای محلی ورسستر شایر در انگلیس پیشنهادی را ارائه کرده که طبق آن معلولان برای بقیه عمرشان در آسایشگاهها محصور می شوند.
این مسئولان محلی همچنین اعلام کرده اند که این سیاستی است که بر مبنای بودجه اتخاذ می شود، نه لزوما سلامت یا نیازهای مراقبتی فرد.
