رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت در برنامه تهران 20:

تمام تلاش دستگاههای نظارتی برای کاهش وقوع تخلف در محصولات غذایی است

دیناروند گفت: تمام تلاش ما و دستگاههای نظارتی این است که وقوع تخلف را در محصولات غذایی به حداقل برسانیم و در صورت تشخیص دستگاه های مسئول، متخلفین اعلام خواهند شد.

به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران و به نقل زا وب دا؛ رسول دیناروند معاون وزیر و رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت شب گذشته با حضور در برنامه زنده تهران 20 به بررسی موضوعاتی در حوزه دارو  و پیگیری های انجام شده در خصوص استفاده از روغن پالم در برخی صنایع لبنی پرداخت و گفت: در مورد روغن پالم و لبنیات پرچرب متخلفین شناسایی شده و به دستگاههای مسئول معرفی شده اند و در آینده هم نظارت و بازرسی های ما با جدیت ادامه خواهد یافت.

وی در پاسخ به این سوال که از چه زمانی متوجه این موضوع شدید، گفت: سال گذشته و اوایل سال جاری مواردی از تخلف در استفاده روغن پالم در برخی محصولاتی که مجوز بکاربردن چربی گیاهی در آنها صادر نشده است، از سوی وزارت بهداشت و سازمان استاندارد اعلام و گزارش شد و وزارت بهداشت که متولی سلامت مردم است و خود را  ملزم به اطلاع رسانی و پیگیری موضوع می داند.

دیناروند با اعلام افزایش مصرف فرآورده های کم چرب در دو هفته اخیر، گفت: تاکید ما همچنان بر مصرف محصولات لبنی کم چرب است ضمن اینکه فرآیند تولید شیر و ماست مبتنی بر استفاده از چربی گیاهی ممنوع است و علت این برخورد هم نداشتن مجوز در استفاده از این چربی بوده است.

رییس سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: تمام بازرسین سازمان غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشکی طی دو هفته گذشته از خطوط تولید و انبارهای شرکت های تولید کننده صنایع لبنی ، بازرسی های لازم را انجام داده و تمامی مستندات تولید بررسی و نمونه برداری های لازم صورت گرفت.

وی در خصوص آخرین آمار متخلفین خاطرنشان کرد: تاکنون تعداد 30 مورد تخلف قطعی اعلام شده و تولید و توزیع هر فرآورده ای که تخلف آن محرز شده است، متوقف و به دستگاه قضایی معرفی شده اند.

رییس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: در سال گذشته میزان مصرف روغن پالم در کشور 50 درصد بوده است که دولت موافقت کرده است در سال 93 مصرف روغن پالم را تا 30 درصد کاهش دهد.

دیناروند با اطمینان به اینکه، منعی برای مصرف فراورده های لبنی موجود در بازار وجود ندارد، افزود: تمام تلاش ما و دستگاههای نظارتی این است که وقوع تخلف را در محصولات غذایی به حداقل برسانیم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.