تبریز؛

بهره گیری از کنسرو و امکانپذیر شدن دسترسی به انواع غذاها در تمام فصول

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: بهره گیری از کنسرو امکان دسترسی به انواع غذاها، ميوه ها، سبزی ها در تمام فصول سال را مقدور می سازد.

به گزارش  گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ جواد حصاری فزود: مواد غذایی همواره در معرض فسادهای مختلفی فرار دارند که امکان نگهداری طولانی مدت آنها که از ضروریات زندگی امروزی می دانند، سلب نموده است.

وی تصریح کرد: کنسرو کردن مواد غذایی از جمله روش‌های خوب نگهداری مواد غذایی است که در صورت رعایت اصول تهیه، ماندگاری خوبی برای بسیاری از اقلام غذایی ایجاد می‌کند.

حصاری ادامه داد: اين نوع غذاها به صورت صنعتی و تحت نظارت و كنترل های بهداشتی تهيه شده و از نظر سلامتی مطمئن هستند.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: برای آماده كردن و مصرف نوع غذاهای کنسرو شده زمان زيادی نياز نيست.

وی افزود: کنسرو سازی روشی برای افزایش ماندگاری، حفظ کیفیّت و ارزش غذایی محصول است.

حصاری تاکید کرد: در دوره آماده سازی کنسرو فقط بخشی  جزئی از ارزش غذایی مواد غذایی در مقایسه با روش پخت معمولی از بین می رود.
انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.