کرمانشاه ؛

برداشت 200 کیلو گرم زعفران در کرمانشاه

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه امسال 200 کیلوگرم زعفران در این استان تولید شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ؛به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه امسال 200 کیلوگرم زعفران در این استان تولید شد.

خسرو شهبازی سطح زیر کشت زعفران این استان در سال جاری را 80 هکتار اعلام کرد وی با بیان اینکه میانگین عملکرد زعفران در کشور چهار کیلوگرم در هکتار است، گفت: این رقم در استان کرمانشاه با توجه به اینکه کشت زعفران در این استان کشتی نوپا بوده و میانگین برداشت زعفران در مزارع نوپا پایین است، اندکی کمتر از این میزان است.

وی نیاز آبی کشت زعفران را پایین دانست و گفت: زعفران به دو تا سه بار آبیاری در سال نیاز دارد. البته با یک آبیاری نیز می‌توان به تولید مطلوب رسید و از این حیث می تواند به عنوان نماد اقتصاد مقاومتی مطرح باشد.

شهبازی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر در شهرستان‌های اسلام‌آبادغرب، دالاهو، کنگاور، هرسین، صحنه، و سنقروکلیایی زعفران کشت می‌شود، گفت: بجز مناطق گرمسیری استان همچون شهرستان قصرشیرین و قسمت های گرمسیر شهرستان‌های سرپل ذهاب و گیلانغرب، مابقی شهرستانها قابلیت کشت زعفران دارند.

شهبازی اعلام کرد: کیفیت زعفران تولیدی در استان است و در فهرست انواع مرغوب زعفران در کشور قرار داد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ف

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.