کرمانشاه؛

شیوع مسمومیت‌های غذایی در فصل گرما

یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به شیوع مسمومیت‌های غذایی در فصل گرما از افراد خواست پیش از مصرف هر خوراکی از سلامت آن مطمئن شوند.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛مهدی زبیری با بیان اینکه مسمومیت غذایی زمان اتفاق می‌افتد که انواع میکروب از طریق مواد خوراکی وارد بدن شود، گفت: بیشترین علائم مسمومیت با مواد غذایی در دستگاه گوارش خود را نشان می‌دهد اما امکان بروز علائم آن در ارگان‌های دیگر نیز وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: به طور مثال در مواردی از مسمومیت غذایی مانند "بوتولیسم" که ناشی از سم ارگانیسمی به نام "کلستریدیوم بوتولینوم" است سیستم اعصاب مرکزی و محیطی و نیز دستگاه تنفسی درگیری شده و علائم را نشان میدهند اما در عمده موارد مسومیت غذایی بروز علائم در دستگاه گوارش است.

زبیری استفراغ و اسهال را عمده علائم مسمومیت غذایی عنوان کرد و افزود: در کنار این علائم، در برخی مسمومیت‎های غذایی تب، دل پیچه و دل درد نیز مشاهد می‌شود.

وی در خصوص خطرات مسمومیت غذایی، گفت: مسمومیت‌های غذایی طیف وسیعی دارند و بسته به نوع میکروب ورودی به بدن و نیز نوع سیستم ایمنی بدن فرد می‌تواند ساده و یا بسیار خطرناک باشد.

زیبری اظهار کرد: شرایط محیطی نیز در افزایش و یا کاهش خطرات مسمومیت غذایی موثر است و اگر فرد در محیط غیربهداشتی باشد طبعا خطرات مسمومیت غذایی برای او تشدید می‌شود.
 
انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.