ترشی، انواع گوناگونی دارد و در هر منطقه‌ای، بنا بر سلیقه‌ی غذایی مردم آن منطقه، تهیه می‌شود. امروز برای شما روش تهیه‌ی ترشی لیموترش که از ترشی‌های معروف هندی است را قرار داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ترشی، انواع گوناگونی دارد و در هر منطقه‌ای، بنا بر سلیقه‌ی غذایی مردم آن منطقه، تهیه می‌شود. امروز برای شما روش تهیه‌ی ترشی لیموترش که از ترشی‌های معروف هندی است را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی ترشی لیموترش، با ما همراه باشید.

آشنایی با روش تهیه ترشی لیمو به سبک هندی

مواد لازم:

-لیموترش پوست نازک: یک و نیم کیلو
-پودر خردل: سه قاشق غذاخوری
-زردچوبه: یک قاشق چایخوری
-شکر قهوه‌ای: سه قاشق غذاخوری
-فلفل تند: 4 عدد
-روغن زیتون: یک پیمانه
-نمک: 3 قاشق غذاخوری
-ادویه‌ی ماسالا: یک قاشق چایخوری
-آب: سه لیتر

طرز تهیه:

-لیموها را خوب شسته و با پوست، چهار برش می‌دهیم. لیموها را در ظرفی قرار داده و نصف پیمانه آب به آنها اضافه می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا نرم شوند.

-حرارت را خاموش کرده و لیموها را کناری قرار می‌دهیم تا خنک شوند.

-آب، نمک، شکر، ادویه ماسالا، زردچوبه و خردل را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

-ظرفی که برای ترشی در نظر می‌گیریم بهتر است پیرکس باشد. قطعه‌های لیمو را داخل ظرف انداخته و مابین آنها، قطعه‌های فلفل تند را قرار می‌دهیم.

-مخلوط آب و نمک و ... را روی لیموها می‌ریزیم تا جایی که سه چهارم حجم ظرف حاوی لیموها را پر کند. حالا روغن زیتون را روی آن می‌ریزیم.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوشمزه‌ترین غذای گیلانی


-در ظرف حاوی ترشی را بسته و دست کم به مدت یک هفته، خارج از یخچال قرار می‌دهیم تا ترشی ما آماده شود.

منبع:تبناک با تو

انتهای پیام/

ترشی لیموترش به سبک هندی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.