امروز بازار خودرو همانند روز‌های گذشته شاهد افزایش قیمت پراید بود به نحوی که قیمت این محصول به مرز ۴۰ میلیون تومان رسیده و این موضوع برای مردم با علامت سوال‌های زیادی روبه رو است.

پراید به مرز ۴۰ میلیون تومان رسید، سازمان حمایت مصرف کنندگان کجاست؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛کسب و کارشان قفل شده و کمتر خریداری در بازار دیده می‌شود همه به نوعی فروشنده هستند، اما این شرایط برای واسطه گران با رونق روبه رو است به نحوی که از اختلاف قیمت کارخانه تا بازار استفاده کرده و با شگرد‌های خاص خود اقدام به فروش انواع خودرو در سطح بازار می‌کنند.

البته سهم نمایندگی‌های فروش شرکت‌های خودروساز در تشدید آشفتگی بازار خودرو  این روز‌های خودرو کم نیست چراکه بنا به اذعان فعالان بازار تعدادی از این نمایندگی‌ها به طرق مختلف خودرو با قیمت کارخانه خریداری و در سطح بازار به فروش می‌رسانند تا سود بیشتری عاید آن‌ها شود.

البته سهم اصلی بلاتکلیفی بازار متوجه شرکت‌های خودروساز است، زیرا با عدم عرضه محصول افزایش تقاضا را ایجاد کرده‌اند، اما از آن طرف خبری از ارائه خودرو به بازار نیست. جالب اینجاست صنعتی که پیش از مدعی خودکفایی در تولید تعدادی از خودرو‌های بازار بود امروز تحریم را بهانه کرده و از کمبود قطعه صحبت می‌کند. از آن طرف افزایش نرخ دلار هم بر بهانه تراشی آن‌ها برای افزایش قیمت‌ها اضافه کرده است.


بیشتر بخوانید:قیمت روز خودرو پراید از مدل 90 تا 97 


در کنار این مشکلات دستگاه‌های متولی این صنعت طی دو ماه اخیر سکوت کرده و خبری از سیاست‌های خود برای مدیریت اوضاع نمی‌دهند در این شرایط فقط این مردم هستند که با ضرر روبه رو شده و مجبورند خودرو‌های ۲۲ میلیون تومانی را در بازار ۳۸ میلیون تومان خریداری کنند. اما سوال اینجاست آیا سطح خرید مردم اجازه پرداخت چنین مبالغ هنگفتی را برای خرید یک خودرو می‌دهد؟

امروز بازار خود همانند روز‌های گذشته شاهد افزایش قیمت پراید بود به نحوی که قیمت این محصول به مرز ۴۰ میلیون تومان رسیده است و این موضوع برای مردم با علامت سوال‌های زیادی روبه رو است.

قیمت پژو ۴۰۵ GLX هم با افزایش ۳ میلیون تومانی با قیمت ۵۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک با افزایش ۸ میلیون تومانی با قیمت ۱۰۸ میلیون تومان، سمند LX با افزایش ۶ میلیون تومانی با قیمت ۶۰ میلیون تومان، سمند EF۷ با افزایش ۴ میلیون تومانی با قیمت ۶۰ میلیون تومان، ساندرو اتوماتیک با افزایش ۳ میلیون تومانی با قیمت ۱۰۷ میلیون تومان و استپ وی اتوماتیک با افزایش ۳ میلیون تومانی با قیمت ۱۱۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

سعید موتمنی رئیس نمایشگاه داران خودرو در همین ارتباط با اشاره به اینکه متأسفانه نظارتی بر بازار خودرو نیست و قیمت‌ها سلیقه‌ای تعیین می‌شود گفته است: امروز شرایط بازار به نفع واسطه‌هاست به این صورت که با خرید از نمایندگی‌ها و فروش در بازار سود‌های هنگفت نصیب این افراد می‌شود.

وی با اعلام اینکه متأسفانه برخی نمایندگی‌ها نیز محصولات خود را با قیمت آزاد به بازار عرضه می‌کنند، افزود: هیچ نظارتی به عملکرد شرکت‌ها و نمایندگی‌ها نمی‌شود آن‌ها به دلخواه خودرو را قیمت گذاری کرده و راهی بازار می‌کنند.

رئیس نمایشگاه داران خودرو با اعلام اینکه در خودرو‌های زیر ۳۰ میلیون اختلاف قیمت از کارخانه تا بازار به ۱۳ میلیون رسیده است، گفت: در خودرو‌های ۳۰ تا ۴۵ میلیون تومانی نیز اختلاف قیمت کارخانه تا بازار از ۲۰ تا ۴۰ میلیون رسیده که این موضوع اصلا منطقی نیست. در بازار قیمت خودرو‌های بالای ۴۵ میلیون تومان نیز شاهد اختلاف ۳۹ تا ۵۰ میلیون تومانی از کارخانه تا بازار است.

وی با اعلام اینکه در شرایط فعلی خرید و فروشی در بازار انجام نشده و دلالان و واسطه‌گران یکه‌تاز بازار هستند، تصریح کرد: قرار بود با فروش خودروسازان اوضاع بازار ساماندهی پیدا کند، اما تحویل‌های بلندمدت و فروش‌های محدود باعث شده رشد قیمت‌ها در سطح بازار قابل توجه بوده و نابسامانی بازار تشدید پیدا کند.

با تشدید آشفتگی بازار لزوم نظارت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برای مدیریت بازار بیش از پیش احساس می‌شود، اما این بخش هم روزه سکوت گرفته و راهکاری برای جلوگیری از افزایش بی ضابطه قیمت خودرو در سطح بازار ندارد. این درحالی است که هر روز حقوق مصرف کننده در بازار خودرو تضییع و سرگردانی آن‌ها تشدید پیدا کرده است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

قیمت پراید به مرز ۴۰ میلیون تومان رسید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۱۹:۴۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
عزا عزاست امروز روز وداع است امروز

پراید خدا حافظ
Iran (Islamic Republic of)
لطیف
۲۰:۴۱ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
پول ندارم غم هم ندارم جوونم سلامت خداروشکر میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۰ ۰۸ شهريور ۱۳۹۷
مقصر اصلی خودمان هستیم فقط نخریم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۰ ۰۸ شهريور ۱۳۹۷
چرا باید خودرو 40 میلیون شه ؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
علی رضا خان
۱۷:۵۳ ۰۷ شهريور ۱۳۹۷
مردم از شما خواهش میکنم که نخرید این که میگید دولت و ..... باید کاری بکنن خب ما هم اون کاری گه از دستمون برمیاد (نخریدن پراید) رو انجام بدیم بعد از دولت انتظار داشته باشیم
ترو خدا نخرید وقتی میبینید که هیچ اتفاقی نیوفتاده پس خودتون دست به کار شید و نخرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۵ ۰۷ شهريور ۱۳۹۷
دوست عزیزی که میگی نخرین من یه کارگرروستایی هستم باحقوق ۱/۳۰۰ت محل کارم تامنزلم حدودیک ساعت وربع راهه هیچ وسیله ی نقلیه ی عمومی وجود نداره شمابگوچاره ی دیگه دارم الانم مجبورم پراید دست دوم بخرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۹ ۰۷ شهريور ۱۳۹۷
من اهل خوزستان هستم دیروز یک تویوتا کمری مدل ۲۰۱۷ خریدم به قیمت ۱۱۷ میلیون تومن ...خوزستان منطقه آزاد هست و با قیمت منطقه آزاد محاسبه میشه..میخواستم این رو بگم که اگه قرار باشه بر اساس کیفیت خودرو قیمت گذاری تعین بشه این خوردو نسبت به پراید باید دقیقا یک میلیارد قیمت بخوره...این خودرو اینقدر آپشن داره که حقیقتا آدم متحیر میشه و وقتی سوار میشی احساس امنیت و راحتی و خیلی چیزهای دیگه باعث میشه که بی اختیار به سازنده این ماشین آفرین و دستمریزاد بگید میخام بگم این تولید کنندگان پراید با چه رویی و با چه دلیل و برهانی قیمت این ماشین بی کیفیت و غیر استاندارد رو ۴۰ میلیون به مردم میفروشن؟ یعنی اگه شخصی توی این سرزمین بی کیفیت ترین ماشین دنیا رو بخاد بخره باید به اندازه یک ماشین روز دنیا پول پرداخت کنه و گناه مردمی که نمیتونن از ماشین های منطقه آزاد استفاده کنند چیه؟ جواب رو خودم میدونم..مافیا مافیا و مافیا...عزیزان شما فکر میکنید یک شخص در ایران خودرو و یا سایپا نشسته و تصمیم میگیره؟ به هیچ وجهه چنین نیست..حتی اگه رییس این دو کارخانه واقعا بخواهند که قیمت خودرو ارزون بشه باز هم نمیتونند...کمی بیشتر فکر کنید و دلایل رو به هم پیوند بزنید خواهید دانست که چرا چنین است...خداوندا تو در تمام کتاب های آسمانی ات وعده دادی که مظلومان پیروز نهایی هستند و این ملت به وعده تو ایمان دارند ..مقدر گردان آنچه در تقدیر ماست..آمین...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۷ شهريور ۱۳۹۷
دیگه به چه امیدی زنده باشم
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۱:۳۹ ۰۷ شهريور ۱۳۹۷
اگه ملت جنسی که گرون میشه نخرن میمیرن! وقتی هوول مزنن حمین میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۶ ۰۷ شهريور ۱۳۹۷
مسکن طلا دلار گوشت لبنیات همه چی سه برابر شده...دیگه کی ازدواج میکنه....کی بچه دار میشه...با این بیکاری و گرونی..
Iran (Islamic Republic of)
محمدهادی
۲۳:۴۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۷
الله وکیلی دوسال کار کردم پراید بخرم تا دیگه با موتور قوطی جمع نکنم برم توی تاکسی تلفنی کار کنم بخاطر مشکل رگ سیاتکم باز پول نمیرسه.یه نفر چهار تومان کمک من کن صاحب پراید بشم ثواب داره.
Iran (Islamic Republic of)
یک ایرانی
۲۰:۰۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۷
تو رو‌خدا فقط نخرید
Iran (Islamic Republic of)
م
۱۸:۰۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۷
کمر ملت خم شد از این گرونی
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۵۱ ۰۶ شهريور ۱۳۹۷
تا الان تو فکرم بود بخرمش ولی از امروز به بعد خوابشو می بینم با این گرونیها خدا به دادمون برسه
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۵۱ ۰۶ شهريور ۱۳۹۷
خدا به دادمون برسه