طرز تهیه مرغ لاپلو

طرز تهیه و پخت مرغ لاپلو که می‌توانید آن را برای شام امشب تهیه کنید.

طرز تهیه مرغ لاپلوبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این مدل مرغ به روش‌های دیگه هم پخته می‌شود ولی این روش راحت و بسیار خوشمزه است البته باید برای متوحه شدن این نکته، حتما مرغ لاپلو را از این روش درست کتید تا متوجه طعم متفاوت مرغ شوید این مدل از پخت غذل برای زمان هایی مناسب است که شما مشغله کاری زیادی دارید.

چطور بپزیم:

سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربکا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز و زیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط کنید همه جای تکه‌های مرغ را با این ادویه پوشش دهید.

برنج را دانه‌تر ابکش کنید.

کف قابلمه روغن بریزید و هر چیزی دوست دارید به عنوان تهدیک بذارید من سیب زمینی را قالب زدم وگذاشتم مقداری از برنج را بریزید مرغ را روی برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینی هم بذارید ومابقی برنج را بریزید.

شعله پخش کن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا کاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود کاملا می‌پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع کشیدن غذا کمی از برنجتون را هم زعفرانی کنید.

منبع: آخرین خبر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.