طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از ۲۵ اسفند آغاز می‌شود

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز سال ۹۸ خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، قاضی زاده ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: با توجه به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز و افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، اداره کل دامپزشکی استان به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان، با برنامه ریزی دقیق و نیز هماهنگی با دستگاه‌های زیربط، اقدام به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروز از تاریخ ۲۵ اسفند ماه ۹۷ لغایت ۱۷ فروردین ۹۸ می‌کند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با اشاره به ساماندهی تعداد ۴۱ اکیپ در قالب ۲۴ اکیپ سیار و ۱۷ اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت ۸ صبح الی ۲۰ در استان افزود: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحد‌های توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهی فروشی و همچنین رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و کلیه اماکنی که از فراورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود و همچنین خودرو‌های ویژه حمل فراورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی و کارگاه‌های فرآوری و بسته بندی فراورده‌های خام دامی می‌باشد.

مسئول ساماندهی اکیپ‌های نظارت دامپزشکی استان کرمان اظهارکرد: تداوم خدمات در کشتارگاه‌های دام و طیور و نیز ممانعت از فعالیت خودرو‌هایی که مبادرت به عرضه فراورده‌های خام دامی در جاده‌ها و معابر عمومی می‌نمایند از مواردی است که مورد توجه خاص در این ایام قرارگرفته، که البته برای اجرای آن با ارگان‌های ذیربط هماهنگی لازم به عمل آمده است.

این مقام مسئول از برقراری کشیک در شبکه‌های دامپزشکی کلیه شهرستان‌ها جهت صدور مجوز بهداشتی – قرنطینه‌ای حمل فراورده دامی در این ایام خبر داد و افزود: روسا کلیه شبکه‌های دامپزشکی بر حسن اجرای طرح که به منظور تشدید نظارت بر اماکن تولید، فراوری، توزیع و عرضه فراورده خام دامی بویژه رعایت بهداشت فراورده، بهداشت فردی و بهداشت ابزار کار و ... اعمال می‌شود نظارت مستمر دارند و با اماکن متخلف قاطعانه برخورد می‌کنند.

 قاضی زاده از کلیه همشهریان تقاضا کرد  مواد خام دامی مورد نیاز اعم از گوشت، مرغ، ماهی و ... را از مراکز معتبر مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در هنگام خرید گوشت حتماً به مهر و برچسب معتبر دامپزشکی برروی لاشه‌ها که نشانه تائید و بازرسی تحت نظارت دامپزشکی است توجه کنند ضمن اینکه در هنگام خرید مرغ نیز به درج کد بهداشتی دامپزشکی کشتارگاه و تاریخ تولید و انقضاء دقت کنند.

وی در پایان با اعلام شماره تلفن ۱۵۱۲ و شماره پیامک ۳۰۰۰۲۳۱۵۱۲ در سطح استان کرمان، از شهروندان  تقاضا کرد در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی مراتب را سریعاً گزارش نمایند تا با متخلفین برابر ضوابط، برخورد قانونی و مقتضی صورت پذیرد.

انتهای پیام/ی

مواد غذایی خام را از مکان های معتبر خریداری کنید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار