شما می‌توانید با خیال راحت ترشک را در خانه و بدون هیچ مواد افزودنی و رنگ خوراکی آماده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میوه‌های خشکی که استفاده می‌کنید را می‌توانید بنا به ذائقه‌ی خانواده تان تغییر بدهید. هیچ محدودیتی ندارد .با طرز تهیه ترشک خانگی آشنا شوید.

ترشک میوه خانگی ترش و خوشمزه + طرز تهیه

مواد لازم برای تهیه ترشک:
آلو جنگلی
سیب خشک
زرشک
آلبالو خشکه
برگ قیسی خشک شده
لواشک میوه‌های مختلف
رب انار
دانه‌های انار

طرز تهیه ترشک:

آلو سیاه را با آب خیلی روی گاز بگذارید تا نرم شود اگر آلوهایتان رسیده بودند نیازی به آب ندارید. حتی می‌توانید آلو‌ها را تکه تکه کنید و روی گاز بگذارید. بعد از اینکه نرم شدند آن‌ها را با گوشتکوب بکوبید و وقتی نرم شدند از صافی عبور بدهید؛ و دوباره بگذارید روی گاز و مقداری شکر و نمک بزنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا شکر و نمک حل شود.

میوه‌های خشک را داخل کاسه بریزید و از سس آلوی داغ روی آن بریزید تا نرم شوند. کمی رب انار روی آن بریزید در ظرف را بگذارید تا با گرمای سس آلو میوه‌های خشک نرم شوند اگر سس آلو سرد باشد میوه‌ها نرم نمی‌شوند و سفت هستند.

چند ورق لواشک میوه را برش بزنید و به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید لواشک له شود و سس ترشک لعاب دار باشد همان اول به مواد اضافه کنید. در غیر اینصورت بعد از ۲ الی ۳ ساعت که گذشت لواشک را اضافه کنید تا لواشک درسته در ترشک باقی بماند.

حتما باید نمک زده شود. شکر اختیاری است دوست دارید ترش مزه باشد شکر نریزید اگر ملس دوست دارید یکی دو قاشق شکر بزنید.

ترشک بعد از ۲۴ ساعت کاملا جا افتاده و قابل استفاده است این ترشک یک ماه داخل یخچال قابل نگهداری است. دانه‌های انار خشک هم بریزید عالی می‌شود.

 

میوه‌ها را به دلخواه می‌توانید تغییر بدهید.


منبع:بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.