طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

در گزارش زیر طرز تهیه یکی از حلوا‌های خوشمزه خطه شمال کشورمان که بسیار مقوی است را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرمکه یکی از حلوا‌های خوشمزه خطه‌ی شمال کشورمان است که بسیار مقوی است و بیشتر در ماه رمضان پخته می‌شود.

طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

مواد لازم برای تهیه حلوا گردو:
برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
شکر ۱/۵ لیوان
شیره انگور ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان

مرمکه حلوای گردو
طرز تهیه حلوای گردو:

برای تهیه مرمکه ابتدا برنج را حداقل به مدت ۳ ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. مقداری از مغز گردو‌ها را درشتر خرد کنید و بقیه‌ی آن‌ها را چرخ کنید.

سپس برنج را آبکش کنید و داخل تابه به مقداری روغن تفت بدهید سپس مغز گردو‌های چرخ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید با هم کمی تفت بدهید. اگر برنج زیاد تفت بخورد سفت و خشک می‌شود. سپس مقداری آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب و لعاب دار شدن برنج، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. آنقدر آب اضافه کنید که در این مرحله برنج کامل بپزد و زیر انگشت له شود.

بعد از کشیده شدن آب آن، مغز گردو‌های درشت‌تر را اضافه کنید و هم بزنید و این همزدن را آنقدر ادامه بدهید تا حلوا وسط ظرف جمع شود و به روغن بیفتد. سپس آن را خوب له کنید.

بعد از آماده شدن آن را روی سینی چرب صاف و پهن کنید؛ و به روش مورد علاقه تان برش بزنید.

نکاتی برای پخت حلوای گردو:

• به جای شیره انگور می‌توانید از شکر استفاده کنید.

• در صورت نداشتن برنج نیم دانه، می‌توانید برنج درسته را آسیاب کنید.

• هر چقدر میزان گردوی این حلوا بیشتر باشد خوشمزه‌تر می‌شود.

• برای روغن افتادن حلوا باید شعله را کم کنید و حدود ۲ تا ۳ ساعت حلوا را هم بزنید.

• در انتهای درست شدن حلوا، با توجه به ذائقه تان می‌توانید هل یا گلاب اضافه کنید.

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سعیده
۰۷:۳۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
سه ساعت هم بزنیم پای گاز که خودمون به روغن می افتیم
Iran (Islamic Republic of)
سعیده
۰۷:۳۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
سه ساعت هم بزنیم پای گاز که خودمون به روغن می افتیم
آخرین اخبار