کیک موکا با سس مخصوص + طرز تهیه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک موکا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک موکا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک
تخم مرغ سه عدد، آرد دو پیمانه (پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی)، پودر کاکائو دو ق غ سر پر، نسکافه نصف ق غ، شکر یک و یک چهارم پیمانه، شیر سه چهارم پیمانه، روغن مایع نصف پیمانه، کره نرم شده پنجاه گرم، وانیل یک چهارم ق چایخوری، بیکینگ پودر دو ق مرباخوری


بیشتر بخوانید

نکته: میتونید کره رو حذف و کلا سه چهارم پیمانه روغن مایع استفاده کنید ولی کره بافت و طعمشو بهتر میکنه.

مواد لازم برای سس موکا
شیر یک پیمانه، نشاسته ذرت (سفید، ترد و پودریه) یک ق غ سر صاف، شکر نصف پیمانه، وانیل نوک ق چ، پودر کاکائو دو ق غ، نسکافه یک ق چ، خامه صبحانه صد گرم (وزن روی بسته بندی نوشته شده):به جز خامه، بقیه مواد رو مخلوط و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنیِ شل بشه، از روی حرارت بردارید و خامه رو اضافه کنید و بعد از اینکه کیک کمی خنک شد روش بریزید.

طرز تهیه:‌
تخم مرغ+وانیل+شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه (حدود پنج دقیقه) بعد روغن و کره رو اضافه و مخلوط میکنیم. نسکافه رو در شیر حل و با مواد ترکیب میکنیم. آرد+پودر کاکائو+بیکینگ رو مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم. در حد مخلوط شدن هم بزنید کافیه.
در فر صد و هفتاد و پنج درجه که از یک ربع قبل روشن کردید حدودا چهل و پنج دقیقه بپزید. با توجه به حرارت متفاوت فر‌ها بعد از نیم ساعت پخت کیک رو چک کنید.

منبع: deser duni

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.