کد خبر: ۷۴۵۱۳۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۵
۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۵
کد خبر : ۷۴۵۱۳۰۸

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کاستلا کیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه کاستلا کیک نرم و خوشمزه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کاستلا کیک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

شیر ۸۰ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
آرد کیک ۶۰ گرم
زرده ۶ عدد
وانیل مرغوب مقداری (من یک ق س وانیل مایع زدم)

سفیده ۶ عدد
شکر دانه ریز ۹۰ گرم
کرم تار تار ۱/۴ ق چ یا آبلیموی تازه ۱ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ

قالب ۲۰ در ۱۰ در ۱۰


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا کف و دور تا دور قالب رو کاغذ روغنی میکشیم، و داخل یه قالب بزرگتر میذاریم (بهتره یه دستمال کف قالب بزگتر گذاشته تا وقتی قالبمون رو توش میذاریم و آب داغ میریزیم تکون نخوره).
مخلوط شیر و روغن رو روی حرارت گذاشته تا نسبتا داغ بشه و به دمای ۵۰ درجه سانتیگراد برسه، از رو حرارت برمیداریم.
آرد الک شده رو بهش اضافه و با لیسک سریع هم زده تا خمیری صاف و یکدست حاصل بشه.
زرده‌ها رو یکی یکی همراه وانیل اضافه و با لیسک در حد مخلوط شدن هم میزنیم، هر از گاهی دور تا دور ظرف رو تمیز و مواد رو به مرکز کاسه بیارین.

مواد زرده رو میذاریم کنار و میریم سراغ سفیده‌ها.

سفیده‌ها رو در کاسه استیل، تمیز و خشک ریخته، تار تار یا آبلیمو رو اضافه و با همزن برقی تمیز و خشک شروع به زدن میکنیم.

کمی که پف کرد، مخلوط شکر و نمک رو کم کم و در سه مرحله بصورت بارانی روش میپاشیم و همینطور بدون وقفه هم میزنیم تا سفیده از ظرف نریزه و سر سفیده قله خمیده بشه.

بیش از اندازه هم نزنید.

سپس سفیده رو در سه مرحله به مخلوط زرده‌ها اضافه و با لیسک آرام و دورانی و در یک جهت هم زده تا مایه یکدست بشه، دقت کنید که بیش از اندازه هم نزنید که پف سفیده از دست میره و در نهایت پف کیک.

مایه رو در قالب ریخته، چند بار به سطحی زده تا حبابهاش خارج بشه و سطح مایه رو با یه قاشق یا لیسک صاف میکنیم.

قالب کیکمون رو تو اون قالب بزرگتر گذاشته و به ارتفاع دو سانت از آب داغ ۸۰ درجه پُر میکنیم.

سپس در فر برقی ۱۵۰ با فن روشن طبقه وسط به مدت تقریبی ۷۵ دقیقه میذاریم تا کیک کاملا پف کنه، بیاد بالا و گنبدی و ترک دار بشه و تستر از مرکز کیک تمیز بیرون بیاد.

من بعد یکساعت چک کردم هنوز ذرات کیک به خلال چوبی میچسبید، بخاطر همین ۱۵ دقیقه دیگه به پخت ادامه دادم تا کاملا مغز پخت شد.

فر رو که خاموش کردین لای در رو کمی باز بذارین و اجازه بدین دو سه دقیقه ایی تو فر خاموش بمونه.

بعد قالب کیک رو از قالب بزرگه خارج کنین، دو دقیقه بعد کیک رو با احتیاط در بیارین.

منبع: shirini ba asatid

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ