قره قروت + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه قره قروت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه قره قروت آشنا کنیم با ما همراه باشید. 

مواد لازم
مواد اصلی
دوغ یا آب ماست
یک لیتر
نمک
نصف قاشق چای خوری
رب انار شیرین
دو قاشق غذا خوری

زمان تهیه ۶۰ دقیقه

زمان پخت ۶۰ دقیقه

 ۱.   آب روی ماست رو جمع آوری کنید می تونید از دوغ هم استفاده کنید.

۲. درون ظرفی بریزید مثل شیر جوش و بعد روی گاز قرار بدین و زیرشو کمی زیاد کنید تا بجوشه بعد که چند جوش زد زیرشو کم کنید تا باشعله ملایم آبش تبخیر بشه و تا ته کشیدن آب ماست مرتب هم بزنید تا ته نگیره.

۳. وقتی آب ماست کشیده شد تقریبن رنگش کرمی و رو به تیره شدن میره و در این زمان من بهش دو قاشق رب انار شیرین اضافه کردم تا کمی قرقروتم ملس بشه شما میتونید نمک اضافه کنید که این دل بخواهی هستش.

۴ .  در مرحله آخر زیرشو خاموش کنید و اجازه بدین کمی خنک بشه و اونو روی‌ی مشما پهن کنید و در یخچال قرار بدین و بعد اینکه کمی سفت شد میتونید قالب بزنید یا همونطوری استفاده کنید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.