طرز تهیه مربا چغندر به شکل گل رز

در این مطلب قصد داریم روش تهیه مربا چغندر به شکل گل رز را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربا چغندر به شکل گل رز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

چغندر بدون پوست ۵۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
آب ۲ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه مربا چغندر به شکل گل رز:

برای تهیه‌ مربا چغندر، ابتدا چغندر‌ها را تمیز بشویید و پوست آن را بگیرید. چغندر‌ها را در یک قابلمه قرار بدهید و تا حدی که روی چغندر‌ها را آب بپوشاند آب بریزید.

بعد از اینکه چغندر‌ها نیم پز شدند، آن را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس از مرکز حلقه‌ها به کنار برشی ایجاد کنید به صورتی که یکی از شعاع‌های دایره برش خورده شوند. سپس هر دایره را از قسمت برش خورده به شکل مخروط در بیاورید و با تکه‌ای خلال فیکس کنید. تمام گلبرگ‌ها را به همین صورت آماده کنید و در کنار هم قرار بدهید تا به شکل گل رز در آید.

طرز تهیه مربا چغندر به شکل گل رز

گل‌های رز را داخل قابلمه بچینید و سپس آب و شکر را مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار بدهید تا چغندر‌ها بپزند. زمانی که چغندر‌ها پختند و قوام آمد، جوهر لیمو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و از حرارت بردارید.

اجازه بدهید مربا به مدت ۲۴ ساعت در قابلمه بماند سپس آن را داخل ظرف در داری بریزد و داخل یخپال قرار بدهید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.