تولید چهار هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز در کاشان

فرماندار کاشان گفت:بیش از چهار هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز در منطقه کاشان تولید می‌شود که این نشان از ظرفیت منطقه کاشان برای تولیدات مواد غذایی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی اکبر مرتضایی فرماندار کاشان با اشاره به اهمیت امنیت غذایی در کشور اظهار داشت: برای رسیدن به این مهم باید صنعت دامپروری و دامداری کشور با استفاده از روش‌های روز دنیا فعالیت کند.

او با بیان اینکه در زمینه تغذیه دام و ارتقای سلامت محصولات دامی باید بسیار جدی باشیم، ابراز داشت: کاشان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه تولید منابع غذایی دارد که حمایت جدی مسئولین را می‌طلبد.

فرماندار کاشان از تولید روزانه ۱۰۰ تن شیر در کاشان خبر داد و تصریح کرد: بیش از چهار هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز نیز در منطقه کاشان تولید می‌شود که این نشان از پتانسیل منطقه کاشان برای تولیدات مواد غذایی است.

او یکی از مهمترین مشکلات دامداران را کمبود نهاده‌ها دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به گزارشات نهاد‌های مربوطه خوشبختانه با توجه به تهیه این نهاده‌ها و توزیع آن بین دامداران، وقفه‌ای در این موضوع پیش نیامده است.

مرتضایی یکی از مطالبات جدی و نیاز منطقه را احداث کارخانه خوراک دام دانست و افزود: برای تأمین زمین و تخصیص تسهیلات بانکی در این زمینه قول‌هایی داده شده است که فرمانداری کاشان نیز در حال پیگیری آن است.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر