پاستا آلانورما + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امرز قصد داریم دستور تهیه  پاستا آلانورما  را شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز

بادمجان متوسط....... ۳ عدد

روغن..... به میزان لازم

روغن زیتون...... ۳ قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده...... ۱ عدد کوچک

سیر له کرده .....۳ حبه

نمک و فلفل....... به میزان لازم

پورة گوجه‌فرنگی....... ۸۰۰ گرم

ریحان خرد کرده..... ۵۰ گرم

پاستای لوله‌ای پخته شده.... ۴۰۰ گرم

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا...... ۷۰ گرم

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید. آن‌گاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافة آن خارج شود. حالا روغن زیتون را در تابة مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم و شیشه‌ای شود. اینک سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

بعد پورة گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجاز دهید تا سس به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند و غلیظ شود. اکنون بادمجان و ریحان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا پاستا را با سس آماده کرده مخلوط نمائید و در ظرف سرو بریزید و رویش پنیر بپاشید و در صورت دلخواه با ریحان و بادمجان آن را بیارائید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منا
۱۵:۱۹ ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
خیلی بدمزس درست نکنید
آخرین اخبار