طرز تهیه مرغ پارمچان

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه مرغ پارمچان را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه مرغ پارمچان را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲۰۰ گرم سینه یا فیله‌ی مرغ
یک پیمانه پودر آرد سوخاری
۲ عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری خردل
۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
به مقدار لازم پودرسیر
۲۵۰ گرم پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا
به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید.
پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت ۸ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار