دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد؛

اختصاص جایگاه‌های عرضه مستقیم میوه شب عید در تهران/ تولید روغن ۳۰ درصد بیشتر از نیاز بازار است

قبادی گفت:بیش از ۸۰ نقطه در تهران برای عرضه میوه به صورت مستقیم و بدون واسطه در استان تهران در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس قبادی، دبیر ستاد تنظیم بازار اظهار کرد:میزان واردات کالا به کشور در سال ۹۹ به اندازه سال ۹۸ بوده است.بیش از ۲۰ میلیون تن کالای مورد نیاز مردم در سال ۹۹ از سایر کشور‌ها خریداری و به کشور وارد شده است. اغلب کالا‌های وارداتی، کالا‌های واسطه‌ای و کالا‌های اساسی مردم بوده است. موجودی بنادر هم حدودا به اندازه موجودی سال قبل است و خرید برای سال بعد آغاز شده است.

وی افزود:در بحث میوه و مرکبات هم جلساتی با تمام دست‌اندرکاران موضوع برگزار و بنا شد تا کالا به صورت مستقیم و بدون واسطه به دست مصرف کننده برسد مردم در تهران،دماوند، آذربایجان شرقی و غربی می‌توانند از این خدمت بهره‌مند شوند.

قبادی گفت:بیش از ۸۰ نقطه در تهران برای عرضه میوه به صورت مستقیم و بدون واسطه در استان تهران در نظر گرفته شده است.

عباس قبادی دبیر ستاد تنظیم بازار در جمع خبرنگاران از ذخیره سازی سیب و پرتقال مطابق با اعلام نیاز استان‌ها خبر داد و گفت: به دلایل مختلف مقداری سطح قیمت‌های میوه بالاست. تاکیدات مقام معظم رهبری باعث شد این موضوع در دستور کار قرار بگیرد و با همکاری تمام اعضای حوزه تامین و فروش میوه مراکز عرضه مستقیم میوه راه اندازی شود.

او گفت: در مراکز عمده فروش میوه که میادین میوه و‌تر بار هستند قیمت‌ها روند کاهشی دارد. با توجه به اینکه اغلب مردم جامعه نیاز روزمره خود را از میادین میوه و تربار تامین می‌کنند، کنترل قیمت‌ها در میادین به کنترل بازار کمک خواهد کرد.

دبیر ستاد تنظیم بازار در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص قیمت میوه، افزود: به دلایل مختلف در برخی از اقلام شاهد افزایش قیمت نامتعارف میوه بودیم و با توجه به تذکرات مقام معظم رهبری بررسی و پیگیری این موضوع به صورت جدی‌تر در دستور کار گرفت و در کنار سایر اقلام برای تنظیم بازار سیب و پرتقال به عنوان کالا‌های پرمصرف ایام عید جلسات متعددی با بخش‌های مختلف تولید، نگهداری، توزیع و عرضه این محصولات برگزار کردیم.

قبادی تصریح کرد: ۷۰ درصد جامعه نیاز خود را از میادین میوه و تره‌بار تامین می‌کنند و قیمت سیب قرمز در این مراکز در حال حاضر کمتر از ۹ هزار تومان ، سیب زرد و پرتقال در حدود ۱۱ هزار تومان است. متاسفانه در برخی مناطق میوه با قیمت‌های بسیار بالا عرضه می‌شود و این مورد تایید ما نیست و قطعا واحد‌های نظارتی با اینگونه تخلفات برخورد می‌کنند و ما نیز در سازمان صمت تلاش کردیم تا با ایجاد شبکه عرضه مستقیم کالا اقلام را با قیمت مناسب‌تر به دست مصرف‌کننده برسانیم.

او حداقل قیمت خرید سیب از باغدار را هفت هزار تومان اعلام کرد و بیان داشت: در خصوص گوجه فرنگی، اگر مازاد تولید داشته باشیم، تعاونی های روستایی محصول را خریداری کرده و در صنایع تولید رب استفاده می‌کنند و متولی خاص خودش را دارد؛ اگر گزارشی در خصوص تولید مازاد یک محصول به ستاد تنظیم بازار برسد،ما در چارچوب اختیاراتی که داریم با مکلف کردن دستگاه‌های ذی‌ربط اقدام به حل مشکلات تولیدکنندگان می‌کنیم.

دبیر ستاد تنظیم بازار افزود: تمامی بخش‌های مرتبط با بحث نظارت‌ها در وزارت صمت، تلاش می‌کنند تا وظایف خود را کامل و به نحو شایسته انجام دهند؛ بخشی از دلایل و عوامل افزایش قیمت کالا‌ها اجتناب ناپذیر بوده است، اما در مجموع تلاش ما و همه دستگاه‌های مرتبط به حوزه بازار، تامین کالا به مقدار کافی و با قیمت مناسب است.

قبادی گفت: در گذشته به طور میانگین ماهیانه ۱۴۵ هزار تن روغن خام به کارخانه ها تحویل داد می‌شد که در حاضر این رقم به بیش از ۱۸۰ هزار تن رسیده است. میزان تامین روغن خام در ماه اسفند حدود ۲۰۰ هزار تن افزایش پیدا کرده است و این یعنی میزان تولید روغن در کشور حدود ۳۰ درصد بیش از نیاز و مصرف است. به‌نظر می‌رسد تنش‌هایی که در بازار روغن وجود دارد بیشتر به دلیل جو روانی موجود در بین مردم است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۲ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
مردم دیگه دانه ای میوه میخرن
Switzerland
ناشناس
۱۵:۲۴ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
کجا روغن هست که ما پیدا نمیکنیم؟
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
حسن
۱۵:۱۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
همه چیز فراوان است اما وقتی قدرت خریدن نداریم چه فایده داره بخاطر گرانی بیش از حد و عدم خرید مردم همه چیز فراوان شده به قول قدیمیا خرما در کربلا بسیار است مسعولان فقط میگن فلان چیزدر بازار زیاد است خودشون که وضعشون خوبه خیال پردازی میکنن مردم همه مثل خودشونن آقای محترم ارزان کن تا بتونیم بخریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
پس چرا اینجا شیراز روغن نیست!!!!! همش دروغه!!!! الان یک هفته هست دنبال روغن می گردیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۸ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
باز این دروغ گفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
افزایش منطقی یعنی جیب یک مشت مدیر ودلال مفت خور بعلت بی عرضگی یک مشت دستگاه ناطر بی خاصیت،دلال مثل املاکی می مانه،به ننشان هم رحم نمیکنند،پرتغال ۳تومان از دست کشاورز با قیمت ۱۲ تومان بدست خلق الله داده میسه.ختک بر سر این همه ناظر و مسیول بی عرضه.از خجالت بمیرید بهتره.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
حسن
۱۵:۲۴ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
دقیقا هر چیزی که میخواد گرون بشه کم یاب هم میشه .مثلا روغن گران شد بعد پیدا نمیشد مرغ الان گران شده هر جاز میریم اگه صبح زود نری بعدا پیدا نمیشه چه حکمتی هس نمیدانم
آخرین اخبار