ترفند‌هایی برای ترد شدن بامیه خانگی لذیذ و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  بامیه یکی از شیرینی‌های مخصوص در ماه رمضان است. شما به راحتی با رعایت نکاتی می‌توانید در منزل بامیه درست کنید. تا انتها با ما همراه باشید تا راهکار‌هایی برای تهیه بامیه ترد و خوشمزه به شما عزیزان آموزش دهیم.

ترفند‌های تهیه بامیه و علت ترد نشدن بامیه چیست؟

فوت و فن‌های تهیه بامیه موضوع مورد بحث ماست. یکی از شیرینی‌های خوشمزه ماه رمضان بامیه است که در اکثر سفره‌های افطار به چشم می‌خورد. این شیرینی خوشمزه را اگر خودتان درست کنید اطمینان دارید که کاملا بهداشتی است.

تهیه بامیه خانگی بسیار راحت است و نیاز به مواد زیادی ندارد.


علت ترد نشدن بامیه
شربت بیش از اندازه داغ است
شربت بیش از اندازه رقیق است
تخم مرغ خمیر زیاد است
شعله‌ی گاز برای پخت زیاد است
مقدار شربت داخل خمیر زیاد است
در شهر‌های رطوبتی این مشکل زیاد به چشم می‌خورد.

استفاده از گلوکز یا بادکا در شربت بامیه هم از شیرینی شهد کم می‌کند هم بامیه را براق می‌کند و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری می‌کند.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کوکو سیب زمینی با برنج و شامی هویج خوشمزه تا خورش آلو زرشک+ تصاویر


راهکار‌های ترد شدن بامیه

راهکار‌های ترد شدن بامیه عبارتند از:

برای تهیه بامیه باید حتما تخم مرغ کوچک باشد

تعداد بامیه‌هایی که داخل روغن میندازیم نباید زیاد باشد یعنی تابه نباید پر باشد و بین بامیه‌ها فاصله باشد، چون بخار بامیه‌ها باعث می‌شود نرم شوند.

بامیه را خوب سرخ کنید تا قهوه‌ای تیره شود و روشن نباشد.

حتما باید از گلوکز داخل شربت بامیه استفاده کنید. چون بامیه بدون گلوکز نرم می‌شود.

بعد از پخت بامیه حدود هفت الی هشت ساعت رویش را نپوشانید و بدون روکش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

هر بار که خواستید بامیه را داخل روغن بریزید از روی حرارت بردارید.

علت هسته داشتن بامیه

شعله‌ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه‌ها زود رنگ می‌گیرد و داخل آن خمیر می‌شود.

شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز است و باعث می‌شود بامیه‌ها با شعله‌ی کم هم زود رنگ بگیرد و درونشان خام بماند.

خمیر خوب پخته نشده باشد، بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشید

فاصله انداختن از سرخ شدن تا شربت زدن

بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث شود بامیه‌ها بیرون از روغن هوا بکشند.

چرا خط ماسوره بامیه از بین می‌رود و دایره‌ای می‌شود؟

مقدار تخم مرغ زیاد است
مقدار آب داخل خمیر زیاد است
ماسوره مناسب بامیه نیست


چرا بامیه خرد می‌شود؟

مقدار بامیه داخل تابه زیاد است
تخم مرغ خوب مخلوط نشده است
مقدار تخم مرغ کم باشد
خمیر خوب پخته نشده باشد
آب به صورت کامل جوش نیامده باشد

نکاتی برای مصرف زولبیا و بامیه
مصرف زولبیا و بامیه فواید و مضراتی دارد، مضرات استفاده از این شیرینی بیش از فواید آن است. این شیرینی باید در جعبه‌هایی به فروش برسد که این جعبه‌ها از سازمان غذا و دارو مجوز‌های بهداشتی لازم را دریافت کرده و بر روی بسته بندی جعبه‌ها آرم سازمان غذا و دارو باشد در غیر این صورت از مصرف آن‌ها پرهیز شود.

از فواید زولبیا و بامیه فقط می‌توان به این اشاره کرد که برای لحظات اول بعد از افطار به جهت اینکه دارای قند‌های ساده بالایی است، یک تا دو عدد توصیه به مصرف می‌شود و این قند‌های ساده سریع شکسته می‌شوند و قند خون مورد نیاز را سریع بالا می‌برد.

بر عکس فواید که مختصر است، مضرات آن بیشمار است و می‌توان به کالری بالای آن که منجر به افزایش وزن و ناراحتی‌های متعاقب آن می‌شود، اشاره کرد.

همچنین با توجه به اینکه قند‌های ساده آن بالاست، به همین دلیل اصلا به بیماران دیابتی و همچنین افراد عادی بجز در همان لحظات اولیه افطار توصیه نمی‌شود؛ چراکه قند‌های ساده در بدن سریع به چربی تبدیل می‌شوند.

این شیرینی‌ها درون روغن بطور غوطه ور سرخ می‌شوند و از همه مهم‌تر اینکه احتمال دارد از روغن‌های نامناسب برای طبخ آن استفاده شود. در نتیجه با وجود آنکه چربی بالایی دارند، مواد مخاطره آمیز برای سلامتی مانند پراکسید و اسیدیته نیز دارند.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۲۲ فروردين ۱۴۰۰
بامیه
United States of America
Asal Asal
۲۳:۰۸ ۲۱ فروردين ۱۴۰۰
ممنون از راهنماییتون