دبیر شورای عالی مقابله با جرایم پولشویی گفت: تصویب کنوانسیون‌های پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام علاوه بر عادی‌سازی تعاملات ایران با سایر کشورها، هزینه‌های آمریکا را برای اجرای تحریم‌های ظالمانه افزایش خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم گفت: تصویب کنوانسیون‌های پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام علاوه بر عادی‌سازی تعاملات ایران با سایر کشورها، هزینه‌های آمریکا را برای اجرای تحریم‌های ظالمانه افزایش خواهد داد.

هادی خانی دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم با اشاره به اینکه بحث عادی‌سازی پرونده ایران با FATF در واقع عادی‌سازی تعاملات پولی و مالی تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی با تمام نهاد‌های پولی و مالی سایر کشور‌ها محسوب می‌شود، ابراز امیدواری کرد که بعد از جلسات متعدد کارشناسی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و پاسخ به تمام ابهامات و سؤالات فنی و حقوقی مطرح شده، تصمیم‌گیری لازم درباره این دو لایحه صورت پذیرد.

رئیس مرکز اطلاعات مالی به آثار تصویب این دو لایحه اشاره کرد و گفت: تصویب کنوانسیون‌های پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام مسیر عادی‌سازی تعاملات ایران با سایر کشور‌ها را هموار و هزینه‌های آمریکا برای تحمیل اجرای تحریم‌های ظالمانه به کشور‌های دوست را افزایش خواهد داد.

دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم ابراز امیدواری کرد که با تصویب این دو لایحه در مجمع تشخیص مصلحت نظام، تلاش‌های رئیس‌جمهور آمریکا برای نگه داشتن نام ایران در لیست کشور‌های پرخطر پولشویی و تأمین مالی تروریسم و به‌تبع آن نظارت‌های شدید بر تعاملات مالی اتباع ایرانی به این بهانه، خنثی شود.

منبع: وزارت اقتصاد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۰ ۲۱ اسفند ۱۴۰۳
چراتمام،مرفهین بی دردوثروتمندان،وصاحبان،دلار،به دنبال تصویب،این لایحه،هستند
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۰۳:۲۳ ۲۱ اسفند ۱۴۰۳
آقایان که دنبال تصویب این مورد هستند چه ضمانتی بابت تحریم نشدن ایران توسط سازمان ملل بدلیل قوانینی که امریکا و همپیمانانش در این سازمان ها مصوب می کنند یا از آنها سوء استفاده می کنند که صرفاً کنترل و حذف دشمنان خود هستند می دهند ؟
چه ضمانتی می دهند اگر ما تمام روش های دور زدن تحریم ها رو روی میز بزاریم کشور فلج نکنند، احمقانه است اگر فکر کنیم وقتی ما شفافیت داشته باشیم آنها سوء استفاده نکنند

چرا عاقلانه فکر نمی کنند؟ بعد تصویب این موارد حتی اگر کوچکترین حمایتی از مقاومت داشته باشیم رسماً توسط سازمان ملل تحریم می شیم
الان آقان فکر می کنند آمریکا بعد تصویب و پیوستن به این تعهد ها از سوی ایران ، کل تحریم هاشو بر می داره ؟! چرا به مردم دروغ می گویند
آمریکا و اروپا هر روز به یک بهانه ایران تحریم می کنند، وقت رفع تحریم هم بهانه می آورند که فلان تحریم مربوط فلان مورد است و رفع نمی شود .

عبرت بگیرید از اون برجام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۹ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
شعار مفت ندهیداگر پالارمو به ایران سود داشت آمریکا راه را برای ایران باز نمی گذاشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۵ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
اگه قراره همه به اطلاعات بانکی ما دسترسی داشته باشن مام باید به اطلاعات بانکی همه دسترسی داشته باشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
اگرپلارمو بنفع ایران بود آمریکا هرگز راه برای ایران باز ن‌می گذاشت ایران براحتی بتواند وارد شود مردم باحرفهای عوام فریبانه گول نزنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۹ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
با تصویب اینا دبش و خاوری جم میشه
آخرین اخبار