وزیر خارجه عمان لغو دور ششم مذاکرات هسته‌ای آمریکا و ایران را تأیید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: گفت‌وگوهای برنامه‌ریزی‌شده میان ایران و آمریکا که قرار بود این یکشنبه در مسقط، پایتخت عمان برگزار شود، لغو شد.

وی افزود:  با این حال، دیپلماسی و گفت‌وگو همچنان تنها مسیر دستیابی به صلح پایدار محسوب می‌شود.

پیش از این عمان، که در ماه‌های اخیر میانجی مذاکرات هسته‌ای بین ایالات متحده و ایران بوده است، حملات اسرائیل را به عنوان اقدامی «خطرناک و بی‌ملاحظه» که «اصول حقوق بین‌الملل را نقض می‌کند» محکوم کرده است.

در این بیانیه آمده است: «[این] نشان‌دهنده رفتار تهاجمی غیرقابل قبول و مداوم است که پایه‌های ثبات در منطقه را تضعیف می‌کند.»

در این بیانیه آمده است «اسرائیل مسئول این تشدید و پیامد‌های آن است.»

قرار بود استیو ویتکاف، فرستاده ترامپ در خاورمیانه، آخر این هفته در عمان با هیئت ایرانی برای ششمین دور مذاکرات با هدف رسیدگی به برنامه هسته‌ای تهران دیدار کند.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۰۷:۵۹ ۲۵ خرداد ۱۴۰۴
عرب ها واقعا نشان دادند هیچ کارایی ندارند،موضع پاکستان عالی ،نشان دادهمسایه ای مقتدر است.نقش عمان هم دیگر بی تاثیر است.
آخرین اخبار