رسانه‌های آمریکایی فاش کردند هواپیما‌های ارتش پایگاه‌های خود در آمریکا را ترک کرده‌اند، که احتمال استفاده از آنها علیه ایران را افزایش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - رسانه‌های آمریکایی امروز دوشنبه گزارش دادند که هواپیما‌های سوخت‌رسانی هوایی KC-۱۳۵ و KC-۴۶ نیروی هوایی آمریکا به تعداد بی‌سابقه‌ای پایگاه‌های خود را ترک کرده‌اند که نشان‌دهنده احتمال استفاده از آنها در جنگ رژیم تروریستی اسرائیل علیه ایران است.

در مقاله منتشر شده در این رسانه‌ها آمده است: «نیروی هوایی آمریکا به طور بی‌سابقه‌ای هواپیما‌های سوخت‌رسانی هوایی KC-۱۳۵ و KC-۴۶ را در پایگاه‌هایی در سراسر اقیانوس اطلس مستقر کرده است و این امر گمانه‌زنی‌های جدی را مبنی بر اینکه این هواپیما‌ها ممکن است برای خدمت در جنگ جاری اسرائیل و ایران در نظر گرفته شده باشند، افزایش داده است.»

دیده‌بان نظامی گزارش داد که ۳۰ هواپیمای سوخت‌رسان دوشنبه شب آمریکا را ترک کرده‌اند و تعداد آنها همچنان در حال افزایش است.

این درحالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در ۱۵ ژوئن گفت که رژیم تروریستی اسرائیل و ایران به احتمال زیاد به توافقی برای توقف خصومت‌ها دست خواهند یافت، اما این ممکن است فورا اتفاق نیفتد. مقامات آمریکایی پس از شروع جنگ رژیم تروریستی اسرائیل علیه کشورمان ادعا کردند که در این جنگ دخالتی ندارد.

با این وجود رسانه‌های آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی فاش کردند که رژیم تروریستی اسرائیل واشنگتن و کشورهای اروپایی را در خصوص حملات علیه ایران مطلع کرده بود و غرب کاملا با این جنایت علیه مردم ایران موافق بوده است.

منبع: اسپوتنیک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار