یک مقام اسرائیلی که نام او فاش نشده می‌گوید پیشرفتی در گفت‌و‌گو‌های آتش‌بس غزه حاصل نشده و نقاط اختلاف به قوت خود باقی است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت که معتقد است «ظرف هفته آینده» به توافقی درباره غزه دست خواهد یافت، یک مقام صهیونیست در گفت‌و‌گو با سایت خبری والا، هرگونه پیشرفت در گفت‌و‌گو‌های آتش‌بس را رد کرد.

این مقام رسمی ادعا کرد که هیچ تغییر قابل توجهی در مواضع طرف‌ها در مورد نکات کلیدی مورد اختلاف، از جمله درخواست حماس برای تضمین پایان جنگ در غزه، ایجاد نشده است.

دونالد ترامپ روز گذشته در کاخ سفید به خبرنگاران گفته بود که معتقد است «آتش‌بس نزدیک است». او بدون افشای اینکه با چه کسانی پیرامون این موضوع در تماس بوده، افزود: «ما فکر می‌کنیم ظرف هفته آینده به آتش‌بس دست خواهیم یافت».

همچنین روز جمعه، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر به خبرگزاری فرانسه گفت که میانجیگران «در تلاشند تا از فرصتی که آتش‌بس بین ایران و اسرائیل ایجاد کرده است برای از سرگیری مذاکرات» در مورد جنگ غزه استفاده کنند. الانصاری گفت: «اگر از این پنجره فرصت و این شتاب ایجاد شده استفاده نکنیم، مثل باقی فرصت‌ها در گذشته از دست می‌رود. ما نمی‌خواهیم دوباره شاهد آن باشیم.»

در همین حال، هفته گذشته نشریه عبری اسرائیل هیوم به نقل از منابع خود مدعی شد که ترامپ و نتانیاهو بر سر پایان دادن به جنگ غزه در دو هفته آینده توافق کرده‌اند. به ادعای این نشریه عبری، طرح نتانیاهو و ترامپ برای آتش‌بس شامل اداره غزه توسط چهار کشور عربی و خروج جنبش حماس از نوار غزه خواهد شد.

منبع: تایمز اسرائیل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار