منابع خبری اعلام کردند که اولین جلسه مذاکرات غیرمستقیم آتش‌بس حماس و اسرائیل در قطر بی‌نتیجه پایان یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دو منبع فلسطینی آگاه اوایل روز دوشنبه اعلام کردند که اولین جلسه مذاکرات غیرمستقیم آتش‌بس حماس و اسرائیل در قطر بی‌نتیجه پایان یافت و افزودند که هیئت اسرائیلی اختیار کافی برای دستیابی به توافق با حماس را نداشت.

این مذاکرات روز یکشنبه، پیش از سومین سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به کاخ سفید از زمان بازگشت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به قدرت، تقریباً شش ماه پیش، از سر گرفته شد.

منابع به رویترز گفتند: «پس از اولین جلسه مذاکرات غیرمستقیم در دوحه، هیئت اسرائیلی به اندازه کافی مجاز نیست تا با حماس به توافق برسد، زیرا هیچ قدرت واقعی ندارد.»

نتانیاهو قبل از عزیمت به واشنگتن گفت که مذاکره‌کنندگان اسرائیلی که در مذاکرات آتش‌بس شرکت می‌کنند، دستورالعمل‌های روشنی برای دستیابی به توافق آتش‌بس تحت شرایطی که اسرائیل پذیرفته است، دارند.

عصر شنبه، جمعیتی در میدانی در تل‌آویو در نزدیکی مقر وزارت جنگ این رژیم جمع شدند تا خواستار توافق آتش‌بس و بازگشت حدود ۵۰ اسیری شوند که هنوز در غزه در بازداشت هستند. تظاهرکنندگان شعار می‌دادند و پوستر‌هایی با عکس‌های اسرا حمل می‌کردند.

وزارت بهداشت غزه می‌گوید حمله نظامی اسرائیل به این منطقه محصور، بیش از ۵۷۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است. این حمله همچنین باعث بحران گرسنگی، آوارگی جمعیت و ویرانی این منطقه شده است.

منبع: رویترز

برچسب ها: آتش بس غزه ، جنگ غزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۳ ۱۶ تير ۱۴۰۴
اسرائیلی ها فریبکار و بی اعتبار هستند مراقب باشید
آخرین اخبار