مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان گفت: پیش‌بینی می‌شود، بیش از ۶۸۰ هزار دانش‌آموز در مدارس استان کرمان در سال تحصیلی آینده ثبت‌نام کنند

باشگاه خبرنگاران جوان- مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در نشست مجازی با مدیران ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان با بیان اینکه پیش بینی می‌شود، بیش از ۶۸۰ هزار دانش آموز در مدارس استان کرمان در سال تحصیلی آینده ثبت نام کنند گفت: حل مشکلات واقعی مدارس اولویت اصلی آموزش و پرورش است.

 محمد رضا فرح بخش در این جلسه  با تأکید بر نظارت قوی و توانمندساز، ابراز داشت: نظارت ما باید بالینی و توانمندساز باشد؛ هدف ما تذکر، توانمندسازی و ارتقای همکاران است، اما خط قرمز‌ها نیز باید رعایت شود.

وی با اشاره به اهمیت آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: تمام برنامه‌های ما باید به گونه‌ای باشد که مهر بدون هیچ گونه مشکلی را تجربه کنیم؛ کمیته‌های هفت‌گانه پروژه مهر باید به دقت رصد و پایش شوند تا در مهرماه کمترین نگرانی داشته باشیم و موضوعاتی مانند ابلاغ‌ها، ثبت‌نام‌ها و سفارش کتب درسی باید با دقت دنبال شود.

فرح بخش بر اجرای طرح‌های حامی، اجتماعات یادگیری و شمیم در دوره‌های ابتدایی و متوسطه تأکید کرد و خواستار رسیدن به رشد ۱۰۰ درصدی در این طرح‌ها تا دو هفته آینده شد و همچنین با تأکید بر اهمیت توانمندسازی، بیان داشت: توانمندسازی باید شامل همه ارکان مدرسه، از معلمان و معاونین تا مراقبان سلامت، مربیان تربیت‌بدنی، خدمتگزاران و حتی انجمن اولیا و مربیان باشد؛ همه افرادی که با دانش‌آموز در ارتباط هستند، باید در دوره‌های آموزشی و توانمندسازی مشارکت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به لزوم اثربخشی این جلسات، خاطرنشان کرد: هدف ما نمایش نیست، بلکه حل واقعی مشکلات است.

فرح بخش با تأکید بر ضرورت شایسته‌سالاری در انتصابات مدیران و کارشناسان، افزود: مدیران و کارشناسان باید از میان متعهدترین، کارآمدترین و بروزترین افراد انتخاب شوند که نگرشی مثبت به تعلیم و تربیت داشته باشند.

منبع:آموزش و پرورش استان کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.