درگیری‌ها در جنگ اوکراین شب گذشته با حملات متقابل و گسترده دو طرف ادامه داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - کمیسیون اتحادیه اروپا روز پنجشنبه اعلام کرد که حمله پهپادی و موشکی شبانه روسیه به پایتخت اوکراین به ساختمان هیئت اتحادیه اروپا در این شهر آسیب رسانده است.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، اورسولا فون در لاین در X نوشت که کارکنان هیئت در امان هستند. او از روسیه خواست تا «حملات خود به زیرساخت‌های غیرنظامی را متوقف کند و به مذاکرات برای صلح عادلانه و پایدار بپیوندد.»

مقامات اوکراینی گفتند که حمله روسیه منجر به کشته شدن ۱۰ نفر در سایر نقاط شهر، زخمی شدن ۳۸ نفر و آسیب دیدن ساختمان‌ها در هفت منطقه شد.

این در حالی است که فرمانده نیرو‌های پهپادی اوکراین روز پنجشنبه اعلام کرد که اوکراین شبانه پالایشگاه نفت آفیپسکی روسیه در منطقه کراسنودار و پالایشگاه نفت کویبیشفسکی در منطقه سامارا را هدف قرار داده است.

مقامات محلی اعلام کردند که پس از حمله پهپادی اوکراینی، آتش‌سوزی در یکی از واحد‌های پالایشگاه نفت آفیپسکی در منطقه کراسنودار جنوبی روسیه رخ داده است.

منبع: رویترز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار