آیت الله مکارم شیرازی گفت: حوزه‌های علمیه و طلبه‌ها باید در بهره‌گیری ابزار روز و فناوری‌های جدید همچون هوش مصنوعی پیشگام و پیش‌قدم باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان- آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید در مراسم آغاز سال تحصیلی شاگردان خود، با اشاره به ضرورت پرداختن هرچه بیشتر طلاب به علوم تفسیری گفت: باید تلاش کنیم تفسیر قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه به زبان‌های مختلف و متناسب با زبان روز ترجمه شود تا معارف اهل‌بیت (ع) در سراسر جهان قابل فهم و بهره‌برداری باشد.

وی همچنین به لزوم بهره‌گیری از فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی در بسیاری از موارد می‌تواند کمک‌کار طلاب باشد و کار‌های بزرگ علمی و پژوهشی را تسهیل کند.

آیت الله مکارم شیرازی گفت: حوزه‌های علمیه و طلبه‌ها باید در به‌کارگیری ابزار روز و فناوری‌های جدید پیشگام و پیش‌قدم باشند.

منبع:خبر حوزه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.