در پی انفجار گاز در یک معدن سرب در ایالت پلاتو در مرکز نیجریه، حداقل ۳۸ نفر کشته و بسیاری دیگر زخمی شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - مقامات محلی روز چهارشنبه اعلام کردند که در پی انفجار گاز در یک معدن سرب در ایالت پلاتو در مرکز نیجریه، حداقل ۳۸ نفر کشته و بسیاری دیگر زخمی شده‌اند.

این حادثه صبح چهارشنبه در محلی که توسط شرکت Solid Mining در جامعه زوراک در منطقه دولت محلی واسه اداره می‌شود، رخ داد و عمدتاً معدنچیانی را که در زیر زمین کار می‌کردند، تحت تأثیر قرار داد.

گزارش‌های اولیه نشان داد که تجمع گاز‌های سمی، که گمان می‌رود مونوکسید کربن باشند، باعث انفجار در تونل‌های زیرزمینی در اوج عملیات شده است.

مقامات قبیله‌ای محلی صحنه را "فاجعه‌بار" توصیف کردند. علیو آدامو ادریس، سرپرست بخش به رسانه‌های محلی گفت که بیشتر قربانیان مردان جوان ۲۰ تا ۳۵ ساله بودند.

ادریس گفت: «این یک روز تاریک برای جامعه ماست. ما ۳۸ نفر از جوانان پرانرژی خود را در این فاجعه از دست داده‌ایم و بسیاری از خانواده‌ها عزادار شده اند.»

آلفرد آلابو، سخنگوی پلیس در پلاتو گفت که پرسنل امنیتی برای محاصره محل حادثه اعزام شده‌اند تا مقامات در حال نهایی کردن گزارش مفصلی در مورد این حادثه باشند.

رسانه‌های محلی به نقل از منابع پزشکی گزارش دادند که حدود ۲۷ نفر به دلیل مشکلات تنفسی شدید تحت درمان هستند و اکثر بازماندگان از استنشاق حاد گاز‌های سمی رنج می‌برند.

منبع: شین هوا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار