کارشناس نظامی آمریکایی درباره احتمال اعزام تفنگداران آمریکایی به جزیره خارک هشدار داده و آن را نوعی خودکشی دانست که به کشتار این نظامیان می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان - «اسکات ریتر» کارشناس نظامی و اطلاعاتی آمریکایی که پیشتر بازرس سازمان ملل در بخش سلاح‌های کشتار جمعی نیز بوده است، در پیامی به گزارش‌های رسانه‌ای پیرامون احتمال اعزام تفنگداران آمریکایی به خلیج فارس و اقدام نظامی زمینی آمریکا و حمله به جزیره خارک واکنش نشان داد و آن را خودکشی و تکرار فاجعه‌بار عملیات در جزیره «کو تانگ» واقع در خلیج تایلند دانست که به کشتار نیرو‌های آمریکایی انجامید.

پس از بسته شدن بازار در جمعه شب، رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که ارتش این کشور اهداف نظامی را در جزیره خارک، قطب حیاتی تامین نفت ایران در خلیج فارس نابود کرده اما مدعی شد که زیرساخت‌های انرژی را حفظ کرده است.

وی همچنین در ادامه گزافه‌گویی‌های گذشته مدعی شد که اگر ایران مانع عبور هر کشتی از تنگه هرمز شود، ایالات متحده تاسیسات نفتی این جزیره را نابود خواهد کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۱ ۲۴ اسفند ۱۴۰۴
جزیره خارک فریبکاری است.... احتمال بسیار..قشم هدف است...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۵ ۲۳ اسفند ۱۴۰۴
تصرف پایانه نفتی خارک و قطع درآمدهای نفتی ایران
آخرین اخبار