فعالان حقوق‌بشری حاضر در کشتی‌های ناوگان صمود حامل کمک‌های انسانی برای نوار غزه از حمله نیروهای صهیونیستی به آنها خبر دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان - مسئولان شناور‌های کمک‌رسانی که به سوی غزه در حرکت بودند و هدفشان شکستن محاصره اسرائیل اعلام شده بود، می‌گویند شناورهایشان توسط قایق‌های تندروی نظامی - که خود را «اسرائیلی» معرفی کرده‌اند - متوقف شده است.

به نوشته «الجزیره» «ناوگان جهانی صمود» اعلام کرد: «قایق‌های تندروی نظامی که خود را اسرائیلی معرفی کردند به شناور‌های ما نزدیک شدند. آنها با استفاده از لیزر و سلاح‌های نیمه‌خودکار به سمت افراد نشانه رفتند و به سرنشینان دستور دادند به جلوی قایق بیایند و روی دست‌ها و زانو‌های خود قرار بگیرند.»

در این بیانیه همچنین آمده است که ارتباطات شناور‌ها مختل و پیام اضطراری ارسال شده است.

در همین حال، رادیو ارتش اسرائیل به نقل از یک منبع اسرائیلی گزارش داد که اسرائیل اقدام به در دست گرفتن کنترل کشتی‌های کمک‌رسانی به مقصد غزه حتی در فاصله‌ای دور از سواحل خود کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار