مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان از نجات یک مرد ۷۲ ساله که در ارتفاعات سخت‌گذر کوه‌های خرگوش‌ناب شهرستان سلسله گرفتار شده بود، خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - غلامرضا علی‌محمدی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان لرستان اظهار کرد: ظهر امروز گزارشی مبنی بر گرفتار شدن یک مرد ۷۲ ساله در ارتفاعات کوه‌های خرگوش‌ناب شهرستان سلسله به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال‌احمر اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان به محل حادثه اعزام شد و پس از رسیدن به منطقه و انجام ارزیابی اولیه، عملیات فنی نجات را آغاز کرد.

علی‌محمدی با اشاره به شرایط سخت و صعب‌العبور منطقه گفت: نیرو‌های امدادی با برپایی کارگاه فنی و اجرای عملیات تخصصی صعود و فرود، موفق شدند پس از چهار ساعت تلاش مستمر، فرد گرفتار را به‌صورت ایمن از ارتفاعات پایین آورده و از ناحیه خطر خارج کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان ضمن تقدیر از عملکرد تیم امداد و نجات کوهستان، از شهروندان خواست هنگام حضور در مناطق کوهستانی و طبیعت‌گردی، نکات ایمنی را رعایت کرده و پیش از صعود، از شرایط مسیر، وضعیت جسمانی و تجهیزات مناسب اطمینان حاصل کنند تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود.

منبع: جمعیت هلال احمر لرستان

برچسب ها: حادثه ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha