مدیرکل زندان های استان کرمانشاه گفت: در صورت عدم توجه و برنامه ریزی در زندان ها تداوم آموزش های خدمات مراکز مشاوره و روان درمانی لوث خواهد شد.

به گزارش حوزه حقوقي - قضايي با شگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي دادگستري استان كرمانشاه، علی اشرف رشیدی مدیرکل زندانهای استان هاي كرمانشاه با حضور در اداره مراقبت بعد از خروج در نشستی با مسئولان این مرکز، ضرورت خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیربه ویژه مددجویان و خانواده های تحت پوشش را از اولویت برنامه های مراکز مراقبت بعد از خروج برشمرد و برتوسعه و گسترش امور خدماتی و حمایتی و ایجاد زمینه پذیرش اجتماعی آنان تأکید کرد و گفت : مراکز مراقبت بعد از خروج رسالت خطیری در راستای حمایت از مددجویان و خانواده های آنها عهده دار هستند و بایستی حداکثر تلاش خود را در جهت ساماندهی و ایجاد زمینه حضور آنان در جامعه به عمل آورند.

رشیدی افزود: شناسایی مددجویان نیازمند قبل از آزادی توسط مددکاران و برنامه ریزی برای ارائه خدمات حمایتی به موقع به آنان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و کارشناسان مراکز مراقبت بعد ازخروج بایستی درتداوم برنامه های اصلاحی و تربیتی ضمن ارتباط تنگاتنگ با زندانها ،پس از آزادی بسترمناسب پذیرش مددجویان را بنحو مطلوب فراهم و از ایجاد خلاء در برنامه های آموزشی جلوگیری كند.

وی تصریح کرد: چنانچه مددجویان پس از آزادی مورد توجه قرار نگیرند و از حمایت های لازم برخوردار نشوند به علت نگرش های منفی نسبت به بزهکاران، احتمال عدم پذیرش اجتماعی و بازگشت مجدد آنان به زندان تشدید و تبعات احتمالی متوجه جامعه خواهد بود.

این مقام مسئول، مرکز مراقبت بعد از خروج را حلقه تکمیلی چرخه اصلاحی وتربیتی نظام زندانبانی اسلامی دانست و افزود: عموما"تعدادی از مددجویان به جهت برخورداری از عفو، رضایت شاکی، مرخصی پایان حبس، ایجاد اشتغال در مراکز باز و... از ادامه حضور در مراکز مشاوره و روان درمانی و بهره مندی از برنامه های اصلاحی و تربیتی باز می مانند وموفق به گذراندن سیکل کامل آموزشی نمی شوند و در صورت عدم توجه و برنامه ریزی در خصوص تداوم آموزش های پیش بینی شده اهداف مورد نظر محقق نشود یقینا"خدمات مراکز مشاوره و روان درمانی لوث و تاثیر گذار نخواهد شد.

رشیدی گفت: برنامه های اصلاحی و تربیتی زمانی نتیجه بخش و محقق می شود که مددجویان سیکل کامل آموزشی را سپری و مراکز مراقبت نیز بعنوان حلقه تکمیلی در ابعاد آموزشی و حمایتی وظایف خود را بنحو مطلوب و شایسته به انجام برسانند.

مدیرکل زندان های استان کرمانشاه تعامل با دستگاههای اجرایی و حمایتی و خیرین را بسیار حائز اهمیت برشمرد و خاطرنشان کرد: ریشه کنی معضلات اجتماعی بدون حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه ميسرنیست و مشارکت و حمایت همه جانبه تمامی دستگاهها و بخصوص احاد جامعه را می طلبد و بایستی در این راستا برنامه ریزی و اطلاع رسانی لازم صورت گیرد و از همه پتانسیل های موجود به نحو مطلوب و هماهنگ بهره گیری شود .

محمد حاجی زین العابدینی سرپرست اداره مراقبت بعد از خروج زندان های استان نیزبا اشاره به رسالت این مرکز در ایجاد زمینه بازگشت شرافتمندانه مددجویان به جامعه اظهار داشت : مسئولان و کارشناسان مراکز مراقبت بعد از خروج حداکثر تلاش خود را در راستای تداوم برنامه های مراکز مشاوره وروان درمانی و برگزاری دوره های آموزشی به عمل می آورند .

وی گفت : برگزاری کلاس های آموزش دهگانه مهارت های اساسی زندگی ، آشنایی با مواد مخدر و روان گردان ها ، پیشگیری از اعتیاد و توانمند سازی شغلی با سر فصل ها و تبیین محتوای آموزشی از جمله برنامه های آموزشی پیش بینی شده در سال جاری است که با همت کارشناسان مرکز مراقبت بعد از خروج به طور مستمر برای مددجویان و خانوادهای تحت پوشش برگزار می شود .

سرپرست اداره مراقبت بعد از خروج زندان های استان کرمانشاه ، پرداخت تسهیلات اشتغال زایی ، کمک های مالی ، توزیع سبد کالا و پی گیری امور اشتغال مددجویان را از دیگر اقدامات این مرکز برشمرد و گفت: تحقق اهداف سازمان زندان ها در مراقبت بعذ از پيشگيري ازخروج زندان ها منوط به حمایت و معاضدت همه دستگاه های اجرایی و موسسات حمایتی و خیریه و ارائه به موقع تسهیلات از سوی بانک ها است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار