خانم هاي باردار دچار اضافه وزن و چاق نبايد از رژيم هاي محدود كه در آن مصرف كربوهيدرات ها مثل نان، برنج، ماكاروني حذف مي شود،‌ براي كاهش وزن استفاده كنند.

به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛حسين فلاح كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: خانم هاي بارداري كه دچار اضافه وزن هستند نبايد خود سرانه از رژيم هاي غذايي كه در آنها تمام گروه  هاي غذايي اصلي يعني نان و غلات، شير و مواد لبني، سبزي و ميوه، گوشت، حبوبات و تخم مرغ حذف شده است، استفاده کنند.
وي افزود: تحرک کافي از طريق پياده روي منظم روزانه (مثلا يک ساعت پياده روي در روز) در صورت نداشتن ممنوعيت پزشکي بهترين راه براي پيشگيري از اضافه وزن است.
اين كارشناس تغذيه توصيه كرد: اين افراد بهتر است از سرخ کردن غذاها اجتناب كرده و حتي الامکان به شکل آب پز، بخارپز و کبابي آنها را مصرف كرده همچنين چربي اطراف گوشت و پوست مرغ را قبل از پخت، جدا و از مصرف آنها خودداري کنند.
فلاح خاطرنشان كرد: به منظور كنترل وزن از شير و محصولات لبني کم چرب استفاده كرده و به جاي بكاربردن سس هاي چرب در تهيه سالاد از چاشني هايي مثل آبليمو، سرکه، آبغوره، آب نارنج استفاده کنند.
وي محدود كردن مصرف فست  فودها را كه حاوي چربي زيادي هستند مثل سوسيس، كالباس و پيتزا را يكي از بهترين راه ها براي جلوگيري از چاقي عنوان كرد و گفت: هــرگز همه چربــي ها و روغن ها حذف نمي شوند بلکه نکته مهم، نوع و مقدار روغن مصرفي است و بهتر است كه از روغن هاي مايع با كيفت مطلوب مثل روغن كلزا به مقدار كم در غذاها استفاده كنيد./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار