مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت : دهه سوم عمر به بعد هر سال به طور متوسط یک درصد از عملکرد بافت های بدن کاهش می یابد که لازم است پیش از رسیدن به سنین سالمندی مورد توجه قرار گیرد .

ملک زاده درگفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران ياسوج گفت : مهمترین بافت های درگیر با این فر ایند کلیه ،ماهیچه ها  ومغز هستند  که باافزایش زمان کار ایی خود راازدست میدهند .
وی درارتباط با عملکرد بافت کلیه درسنین سالمندی گفت : دراین دوران توانایی کلیه ها درزمینه ساخت ویتامین d وتنظیم موازنه اسید بازبدن کاهش مییابد که سبب بالا رفتن  امکان ابتلا به پوکی استخوان میشود .
ایشان با تاکید بر استفاده سالمندان از پروتئین گیاهی  افزود : منابع پروتئین گیاهی  علاوه برکمک به حفظ تراکم استخوان وپیشگیری از پوکی استخوان درکنار دریافت فیبر غذایی وپروتئین لازم بدن میتواند موجبات جلوگیری از اسیدوز مزمن  ( بالا رفتن اسیدیته خون ) راکه به دلیل مصرف پروتئین حیوانی ایجاد میشود  فراهم نماید ./س
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.