شهرکرد/

افزایش 20 درصدی تولید گوشت با اجرای طرح پرواربندی امانی دام

مدیر كل امور تعاونی ها و مشاركت های مردمی سازمان امور عشایر كشور گفت: یا اجرای طرح پرواربندی امانی دام تولید گوشت قرمز در كشور20 هزارتن افزایش می یابد.


به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران شهرکرد:
حسن ایرانپاك افزود: بر اساس این طرح، به هر لاشه بره عشایر 10 كیلوگرم افزوده می شود .
وی تعداد دام های عشایر كشور را هشت میلیون راس اعلام كرد و گفت: پرواربندی این تعداد دام و فروش آن، كمك موثری به توانمند سازی اتحادیه و تشكل ها می كند.
مدیر كل امورتعاونی ها و مشاركت های مردمی سازمان امورعشایر كشور اجرای موفق این طرح در استان ها را نیازمند همكاری مسوولان استانی دانست .
ایرانپاك گفت: در طرح امانی پرواربندی نهاده های مورد نیاز برای اجرای این طرح بصورت اقساطی در اختیارعشایر قرار می گیرد و هزینه ی نهاده ها پس از فروش تولیدات دامی پرداخت می شود./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.