اصفهان/

رالی بزرگ کامیون سنگین بین استانی برگزار کرد

ایثارگران فعال مبارکه نخستین رالی بزرگ کامیون بین استانی از ترمینال حمل و نقل کالای مبارکه تا منطقه ییلاقی تفریحی سیاسر بروجن در استان چهارمحال و بختیاری را با نظارت کارشناسان راهنمایی و رانندگی برگزار کرد.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،  از اصفهان، غلامرضا مصدقیان در مراسم افتتاحیه و آغاز رالی کامیون سنگین کشور اظهار کرد: این مسابقه‌های تحت عنوان رالی کامیون سنگین برای نخستین بار در کشور بر گزار می‌شود و بیشتر نهادینه سازی مقررات راهنمایی رانندگی و بالا بردن سطح مهارت و شیوه‌ها و ابزارهای نوین نزد قشر زحمتکش رانندگان است.

وی با اشاره به استقبال بسیار خوب و همراهی و مشارکت فعال خانواده‌های رانندگان اضافه کرد: در جامعه الکترونیکی و ماشینی روابط بین فامیلی و سطح ارتباطات خانواده‌ها کم‌رنگ و کاهش یافته است.

رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیل‌رانی استان اصفهان تاکید کرد: به همین دلیل برگزاری چنین مسابقات و رالی خانوادگی بستر مناسبی به منظور ایجاد انگیزه و افزایش نشاط و شادابی و نیز همکاری و ممارست خانواده در روند مسابقه و دستیابی اهداف و استاندارها مانند نقشه خوانی، تایم‌گیری، جهت‌یابی و انتخاب مسیر صحیح است.

وی ادامه برنامه‌ها و برگزاری کلاس‌های آموزشی به منظور رانندگان که با مشکلات و حوادث زیادی در سطح جاده‌های کشور روبرو هستند را ضروری و مکمل رالی‌های کامیون دانست و افزود: اگر بتوانیم در زمینه‌های روحی، روانی و فکری سطح توانمندی‌های رانندگان به عنوان ورزش ارتقا دهیم چون ورزش فقط در فوتبال خلاصه نمی‌شود و رشته اتومبیل‌رانی مخاطبش خانواده‌ها هستند.

مصدقیان با بیان اینکه در استان اصفهان تمامی مسابقات و رالی اتومبیل با حضور خانواده‌ها بر گزار می‌شود در دنیا و نیز کنفدراسیون آسیا به دنبال کاهش تلفات و کشته‌های جاده‌ای هستند، گفت: ما اگر با فرهنگ سازی و برگزاری رالی‌های خانوادگی موفق شویم یک نفر از آمار کشته‌های جاده‌ای بکاهیم مانند برنده شدن مدال آسیایی است و اگر 10 کشته در سطح اتوبان‌های کشور تقلیل یابد مانند فتح جام المپیک است.

ایثارگر و مجری رالی کامیون سنگین و خانوادگی تعداد کامیون‌ها را 90 کشنده سنگین و 90 راننده حرفه‌ای به همراه خانواده بر شمرد و اظهار داشت: رانندگان و خانواده‌هایشان جمعیت 270 نفره شرکت کننده در مسابقه رالی را تشکیل می‌دهند.

گل‌محمدی اضافه کرد: رانندگان همگی حرفه‌ای و دارای تجارب ارزشمندی از جاده‌ها و اتوبان‌ها، اقلیم، نوع تولیدات و کالاهای قابل حمل در کشور هستند اگر چه به صورت حرفه‌ای رانندگی یا در رالی شرکت می‌کنند، اما در رانندگی از شیوه‌ها و ابزارهای نوین مانند جی بی اس تایمر و مسافت‌یاب‌ها استفاده نمی‌کنند که با شرکت در رالی سطح توانمندی‌ها ارتقا می‌یابند و یکی از اهداف رالی بزرگ محقق می‌شود./ج1

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.