 
    
    
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، قیمت ها به شرح زیر می باشد: 
 
| بسته بندی | درجه دو | درجه یک | نام محصول | |
| 1050 | 400 | 750 | بادمجان ورامینی | |
| 1000 | 450 | 700 | بادمجان قصری | |
| 1050 | 400 | 750 | بادمجان دلمه | |
| --- | 800 | 950 | باقلا سبز | |
| 900 | 550 | 750 | پیاز زرد | |
| 950 | 650 | 850 | پیاز سفید صدفی | |
| --- | 600 | 800 | خیار چنبر | |
| --- | 1000 | 1300 | خیار رسمی | |
| --- | --- | --- | ترب سفید | |
| --- | --- | --- | ترب سیاه | |
| 1250 | 900 | 1100 | تره فرنگی | |
| --- | --- | --- | چغندر برش | |
| --- | 900 | 1200 | خیار رسمی | |
| --- | 600 | 600 | خیار سالادی | |
| --- | 900 | 1200 | خیار گلخانه ای ممتاز | |
| 1650 | --- | --- | سبزی پاک کرده - سایر انواع | |
| --- | 700 | 950 | سبزی جور - انواع | |
| 1600 | 1000 | 1300 | سیب زمینی استانبولی | |
| 1200 | 900 | 1100 | سیب زمینی نو | |
| --- | --- | --- | سیب زمینی ممتاز و تمیز | |
| --- | --- | 1400 | سیب زمینی سورت | |
| 3350 | 2700 | 3200 | سیر خشک | |
| --- | 750 | 900 | سیر تازه با برگ | |
| 1500 | 1000 | 1200 | سیر تازه بدون برگ | |
| --- | 600 | 800 | غوره آبگیری | |
| --- | 1000 | 1200 | غوره عسگری | |
| 1900 | 1300 | 1600 | فلفل دلمه | |
| 2100 | 1400 | 1800 | فلفل دلمه رنگی | |
| 2200 | 1500 | 1900 | فلفل ریز و کبابی | |
| 900 | 500 | 750 | کاهو چینی | |
| 1650 | 1200 | 1450 | کاهو رسمی پاک کرده - مغزدار | |
| 1150 | 750 | 950 | کاهو سالادی - پیچ | |
| 8000 | --- | --- | کاهو قرمز - فرانسوی | |
| 1200 | 700 | 900 | کدو مسمایی | |
| 1000 | 600 | 800 | کرفس | |
| 2500 | 1800 | 2300 | کلم بروکلی | |
| 650 | 400 | 500 | کلم سفید | |
| 1100 | 700 | 900 | کلم قرمز | |
| --- | --- | --- | کلم قمری | |
| --- | --- | --- | کنگر - پاک کرده و تمیز | |
| --- | 400 | 700 | گل کلم | |
| --- | --- | --- | گل کلم - بدون برگ و ساقه | |
| 1300 | 750 | 1000 | گوجه فرنگی بوته رس | |
| 2050 | 1500 | 1750 | گوجه فرنگی گلخانه ای | |
| 4500 | --- | 4500 | گوجه فرنگی گیلاسی و زیتونی | |
| 1900 | 1300 | 1600 | لوبیا سبز قیطونی | |
| 1300 | 750 | 1000 | نخود فرنگی | |
| 1500 | 900 | 1200 | هویج | 
 
    
    
 
    
    
 
    
     
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
    
