جشنواره فیلم کودک دوره نوزدهم در "پشت پرده مه"

جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان دوره نوزدهم با فیلم "پشت پرده مه" به کارگردانی پرویز شیخ طادی مزین شد.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران، نوزدهمین دوره جشنواره این بار به دبیری علیرضا رضا داد از تاریخ 12 تا 17 مهرماه در اصفهان برگزار شد.

در جشنواره نوزدهم و در بخش بین الملل پروانه زرین برای بهترین فیلم به "لاک پشت ها هم پرواز می کنند" و همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران پروانه زرین بهترین فیلم بلند به فیلم "پشت پرده مه" به کارگردانی پرویز شیخ طادی اهداشد.

آلبوم به کارگردانی رضا حیدرنژاد و تهیه کنندگی كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، بازی به کارگردانی غلامرضا رمضانی و تهیه کنندگی محمدباقر آشتیانی، پشت پرده مه به کارگردانی پرویز شیخ طادی و تهیه کنندگی محمد خزاعی، پل سیزدهم به کارگردانی فرهاد غریب و تهیه کنندگی موسسه سینمایی فانوس خیال، جنگ كودكانه به کارگردانی ابوالقاسم طالبی و تهیه کنندگی محسن علی اكبری، حیات به کارگردانی غلامرضا رمضانی و تهیه کنندگی محمدباقر آشتیانی، دربه درها به کارگردانی امیرحسین صدیق و تهیه کنندگی موسسه رسانه های تصویری، مرضیه برومند، روزی كه حسنی مرد شد به کارگردانی كیانوش و كوروش دالوند و تهیه کنندگی مركز گسترش سینمای مستند و تجربی و داریوش دالوند، شكوفه های سنگی به کارگردانی عزیزاله حمیدنژاد و تهیه کنندگی مركز گسترش سینمای مستند و تجربی با مشاركت بخش خصوصی، لاك پشت ها هم پرواز می كنند به کارگردانی و تهیه کنندگی بهمن قبادی، كوچه های باریك به کارگردانی علی زمانی عصمتی و تهیه کنندگی بنیاد سینمایی فارابی، مركز گسترش سینمای مستند و تجربی، علی زمانی عصمتی، من بن لادن نیستم به کارگردانی احمد طالبی نژاد و تهیه کنندگی محمدرضا سرهنگی، موشو به کارگردانی و تهیه کنندگی سیدمحمدرضا عالی پیام اسامی فیملهای شرکت کننده در بخش مسابقه سینمای ایران در این دوره بودند.

بازم گل نرگس به کارگردانی ایرج حبشی و تهیه کنندگی دفتر تكنولوژی آموزشی، خبرنگاران جوان به کارگردانی و تهیه کنندگی محمد حسن زاده، دزدان حیله گر (خارج از مسابقه) به کارگردانی كریم هاتفی نیا و تهیه کنندگی سیدحسین مناجاتی، كریم هاتفی نیا، دوئت به کارگردانی سیدجواد هاشمی و تهیه کنندگی سیدمهدی نهاوندی (رسانه هزار فانوس)، روز هستی به کارگردانی صالح غربی جوان و تهیه کنندگی سیدمحمود حسینی، ستارگان مهر به کارگردانی حمید طالقانی و تهیه کنندگی سیدمحسن طباطبایی پور - صدا و سیمای مرکز اصفهان، فرمانروایان مقدس به کارگردانی امیرمحمد دهستانی و تهیه کنندگی مركز فرهنگی هنری صبا و یكی از همین روزها (خارج از مسابقه) به کارگردانی بهروز یغماییان و تهیه کنندگی شركت رسانه فرد، نادر یغماییان آثار ویدئویی بلند جشنواره بودند.

بخشهای مختلف نمایش های ویژه، نقاشی متحرک و عروسکی دانشجویان اسپانیا، چشم انداز آثار کوتاه کره، منظری از نقاشی متحرک تایوان، آثار کودک و نوجوان سنگاپور، چشم انداز سینمای کودک هند، آثار کوتاه کودک و نوجوان آلمان،جلوه های مقاومت کودکان فلسطین، آشنایی با نقاشی های متحرک فنلاند و برگزیده ۲۵ سال سینمای کودک ایران، یادگارهایی برای سینمای کودک (بزرگداشت شادروان محمدرضا سرهنگی)،کودک و نمایش خانگی در این دوره اختصاص یافت.

اسامی هیات داوران مسابقه بین المللایهاب شاكر؛ توماس هیلر؛فردوس بولیویا؛فرشته طائرپور؛واسامی هیات داوران مسابقه سینمای ایراناسدالله اعلایی؛ پوران درخشنده؛ كامبوزیا پرتوی؛ مجتبی راعی و نغمه ثمینی و
اسامی هیات داوران مسابقه سینمای آسیاجمشید عثمانف؛ خسرو معصومی؛ ستسو ناكایاما؛لیالی بدر؛وحید نیكخواه آزاد؛ودا كومار؛ هوانگ هونگ؛ هیات داوران سیفژناگابهارانافریال بهزادنونه مانوكیان را تشکیل دادند.

برگزیدگان مسابقه بین الملل

آرای داوران مسابقه بین الملل

پروانه زرین برای بهترین فیلم به "لاك پشت ها هم پروازمی كنند "از ایران.

پروانه زرین برای بهترین فیلم كوتاه یا نیمه بلند به "روباه و كلاغ" به كارگردانی فرنك كاكو از مجارستان.

پروانه زرین برای بهترین كارگردانی برای "لاك پشت ها هم پرواز می كنند" از ایران.

پروانه زرین برای بهترین فیلمنامه بلند به "كلاس پرنده " نوشته مشترك فرانتسیسكا بوخ ، هرمینه كونكا، هنری یته پی یر از آلمان.

پروانه زرین برای بهترین بازیگری به بازیگر نوجوان مهسا سعیدی برای فیلم "گلی برای مریم " از ایران.

پروانه زرین ویژه داوران به فیلم "حیات " به كارگردانی غلامرضا رمضانی از ایران.

پروانه زرین برای بهترین فیلم ویدیویی بلند به "بازم گل نرگس " به كارگردانی ایرج حبشی از ایران.

پروانه زرین برای بهترین فیلم ویدیویی كوتاه به "اسكیمو" به كارگردانی الفا ایاته وا از روسیه.

آرای داوران بین المللی كودك

داوران نوجوان بین الملل از فیلم های "خال روی گونه " برای داستان واقعی زیبای آن و "قهرمان جوان " برای پیام مقاومت آن تجلیل می كند و جایزه خود را به خاطر ساختار استادانه و تصاویر شگفت انگیز در جریان بازگویی داستان تلخ و شیرین زندگی به "لاك پشت ها هم پرواز می كنند" اهدا می نماید.

آرای هیات داوران سیفژ

داوران سیفژ جایزه خود را به فیلم "كلاس پرنده " به كارگردانی تومی ویگاند از كشور آلمان اهدا كرد.

همچنین بهترین فیلم معناگرای سینمای كودك ، شهر اشباح ساخته هایایو نازاكی از ژاپن اعلام می شود كه در نظر است از ایشان برای شركت در جشنواره بین المللی فیلم فجر دعوت به عمل آید تا تندیس زرین و ده هزار دلار جایزه نقدی به ایشان اهدا شود. و نیز در بخش ۲۵ سال سینمای كودك و نوجوان انقلاب اسلامی از وحید نیكخواه آزاد به عنوان یكی از شخصیت های فعال سینمای كودك و نوجوان تجلیل و تقدیر شد.

برگزیدگان بخش مسابقه سینمای ایران

پروانه زرین بهترین فیلم كوتاه ویدیویی به "سپید و سیاه " به كارگردانی هاله چهله زاده.

دیپلم افتخار به فیلم "فال قهوه " به كارگردانی سارا سعیدان.

پروانه زرین بهترین بازیگر كودك و نوجوان به علیرضا شیخ الاسلامی برای بازی در فیلم "پشت پرده مه ".

پروانه زرین بهترین فیلم درباره كودك به فیلم "ژنرال و بادبادك " ساخته محمدعلی سلیمان زاده.

پروانه زرین بهترین فیلمنامه فیلم بلند به فیلم "آلبوم " ساخته رضا حیدرنژاد.

پروانه زرین بهترین كارگردانی فیلم بلند به فیلم "حیات " به كارگردانی غلامرضا رمضانی.

پروانه زرین بهترین فیلم كوتاه به فیلم "سفر بیداری " به تهیه كنندگی كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان.

پروانه زرین ویژه گروه داوران به فیلم "لاك پشت ها هم پرواز می كنند" به كارگردانی بهمن قبادی.

پروانه زرین بهترین فیلم بلند به فیلم "پشت پرده مه " به تهیه كنندگی محمد خزایی.

برگزیده داوران كودك و نوجوان سینمای ایران

جایزه این بخش با نود درصد امتیاز به فیلم "دربه درها " به كارگردانی امیرحسین صدیق تعلق می گیرد.

برگزیده تماشاگران

فیلم "دربه درها" به تهیه كنندگی مرضیه برومند به عنوان بهترین فیلم از سوی تماشاگران انتخاب شد.

آرای هیات داوران مجمع سینمای كودك و نوجوان

جایزه بهترین فیلم به "لاك پشت ها هم پرواز می كنند" ساخته بهمن قبادی

جایزه بهترین كارگردانی اهدا می شود به "احمدطالبی نژاد" برای كارگردانی فیلم من بن لادن نیستم

جایزه بهترین فیلمنامه به مجتبی خشك دامن برای فیلم "حیات "

جایزه ویژه هیات داوران به خاطر تلاش در جذب مخاطب به فیلم "دربه درها" به كارگردانی امیرحسین صدیق

تجلیل از یك سینماگر

در بخش ۲۵ سال سینمای كودك و نوجوان انقلاب اسلامی از وحید نیكخواه آزاد به عنوان یكی از شخصیت های فعال سینمای كودك و نوجوان تجلیل و تقدیر شد.

برگزیدگان بخش مسابقه سینمای آسیا

بهترین فیلم : راه خانه (كره )

بهترین كارگردانی : دوان به سوی خانه (سنگاپور)

بهترین فیلمنامه : آلبوم (ایران )

بخش جنبی

فیلم "پشت پرده مه" ساخته پرویز شیخ طادی با کسب ۴ جایزه از داوران ، سازمانها ، و نهادهای مختلف بیشترین جایزه داوران جنبی نوزدهمین جشنواره بین المللی فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان را از آن خود کرد.

هیات داوران انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران متشکل از علی شیدفر، محمدتقی فهیم و کامران ملکی به اتفاق، فیلم پشت پرده مه را مورد تقدیر قرار داد و پرویز شیخ طادی را به عنوان بهترین کارگردان جشنواره انتخاب کرد./ي2
انجمن نویسندگان کودک و نوجوان نیز جایزه خود را به حسین یادگاری و پرویز شیخ طادی نویسندگان فیلمنامه فیلم پشت پرده مه اهدا کرد

هیات داوران ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر جایزه خود را به فیلم پشت پرده مه اهدا کرد
هیات داوران سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان جایزه خود را به نویسندگان فیلم پشت پرده مه تقدیم کردند.
لاک پشت ها هم پرواز می کنند پس از پشت پرده مه بیشترین جایزه داوران بخش جنبی را بدست آورد. بهمن قبادی نویسنده این فیلم از سوی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان برگزیده شد

بازیگران لاک پشت ها هم پرواز می کنند از سوی هیات داوران سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مورد تقدیر قرار گرفتند، آچیل زیباری، هریش فیصل و آواز لطیف جوایز این سازمان را دریافت کردند.
در این مراسم مجتبی خشکدامن فیلمنامه نویس فیلم حیات از سوی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان مورد تقدیر قرار گرفت
کریم عظیمی کارگردان فیلم کوتاه الله از سوی هیات داوران ستاد اقامه نماز برگزیده شد

محمدرضا عالی پیام و محسن محسنی نسب کارگردان فیلم موشو از سوی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان جایزه ای دریافت کرد./ي2

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار