خرم آباد/

نبود توازن بین منابع درآمدی و مصارف تأمین اجتماعی لرستان

مدیر کل تأمین اجتماعی استان لرستان از نبود توازن بین منابع درآمدی و مصارف این سازمان خبر داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، ، شهناز حمزه‌لویی شامگاه سه‌شنبه در کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری شهرستان بروجرد گفت: سازمان تأمین اجتماعی در استان لرستان ماهیانه حدود 270 میلیارد ریال را برای افراد تحت پوشش خود هزینه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بودجه عمومی دولت به این سازمان اختصاص نمی‌یابد، اظهار داشت: مبالغ پرداختی حوزه‌های بیمه و درمانی این سازمان، چندین برابر مبالغ وصولی درآمدی آن در استان است.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان لرستان ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی بر اساس ماده 50 قانون تأمین اجتماعی، برگرفته از آیین دادرسی مدنی حوزه قضایی و بدون مراجعه به دادگستری می‌تواند به اشکال مختلف مطالبات خود را از مدیونین طرف قرارداد اخذ کند.

وی اضافه کرد: مأموران اجرایی این سازمان که در این راستا فعالیت می‌کنند، در حکم ضابطین دادگستری محسوب می‌شوند.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان لرستان تصریح کرد: با این همه اعتقاد ما در سازمان بر این است که با تعامل با کارگاه‌ها و کارخانجات بدهکار، مشکلات آنها را حل کنیم.

حمزه‌لویی ادامه داد: ادارات و واحدهای تولیدی شهرستان بروجرد، بیش از 35 میلیارد تومان به این سازمان بدهکار هستند که بخش عمده‌ای از این بدهی مربوط به شهرداری بروجرد است.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان لرستان تأکید کرد: در صورتی که این روال تداوم یابد به زیان کارفرمایان است، چرا که جریمه نیز به بدهی اضافه می‌شود.

حمزه‌لویی افزود: در حال حاضر 11 هزار نفر بازنشسته در حوزه تأمین اجتماعی شهرستان بروجرد وجود دارد که ماهیانه رقمی بالغ بر 9 میلیارد تومان حقوق به آن‌ها پرداخت می‌شود.

این مسئول اضافه کرد: با وجود اینکه مطالبات سازمان تأمین اجتماعی جزو مطالبات ممتازه است، هیچگاه برای وصول مطالبات خود، کارگاه‌ها و کارخانجات فعال را تعطیل نمی‌کنیم.

حمزه‌لویی در ادامه تأکید کرد: انتظار می‌رود، صاحبان کارخانجات با پرداخت مبالغ بدهی خود، ما را در ارائه خدمات یاری کرده و در شرایط نامطلوب قرار ندهند.

انتهای پیام/م
برچسب ها: لرستان ، بیمه ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.