به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران،حجتالاسلام حسن روحانی شامگاه سه شنبه در سی و دومین اجلاس سالانه مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور اظهارداشت: هر زمان که در کشورمان آموزش و پرورش راه خود را پیدا کرده است، فارابی ها ، ابن سیناها، ابوریحان ها ،خواجه نظام ها و خواجه نصیرها تربیت شده اند.
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه باید در برابر علم و دانش فروتن شویم، گفت: آنجا که پرده حیا و خجالت مفهوم ندارد، جایی است که باید در برابر معلم زانو زد و در برابر علم فروتنی کرد.
رییس جمهوری با اشاره به این سخن که باید هر کجا حکمت، دانش و علم هست به دنبال آن رفت، اظهارداشت: اساس آموزش باید دارای استقلال باشد چرا که شما اهالی آموزش و پرورش بعد از سالها تجربه بهتر از هر کس می دانید که چگونه باید به فرزندان این کشور علم آموخت ، بهتر از هر کس می دانید که کدام کتاب درسی نقص دارد ، کدام بهترین است و به شیوه های آموزش نوین بیش از دیگران آشنا هستید و ما باید از تجربه شما بیاموزیم که راه بهتر برای آموزش فرزندان این کشور کدام است.
دکتر روحانی با اشاره به این روایت که هر فردی کلامی به من آموخت مرا بنده خویش کرده است، حرمت آموزش و پرورش را در جایگاه و سطح این حدیث عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: این معلم است که راه زندگی را به ما می آموزد لذا باید بیش از همه در جامعه شان و منزلت داشته باشد.
رییس جمهوری در ادامه سخنان خود بر ضرورت تحول در آموزش و مدرن شدن آموزش و پرورش در کشور اشاره کرد و گفت: درست است اگر امروز کسی توان استفاده از تجهیزات جدید و فضای مجازی را نداشته باشد، نمی تواند ادعای عالم بودن و علم آموزی کند اما مدرن شدن آموزش، صرفا به معنای استفاده از رایانه و فضای مجازی نبوده و بسیار بالاتر و فراتر از این ها است.
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی با تذکر این نکته که باید ضمن آموختن نحوه استفاده از فضای مجازی به فرزندانمان، به آنها بیاموزیم که چگونه در این مسیر به انحراف نیفتند و به دین، اخلاق و زندگی آنان ضربه نخورد، اضافه کرد: در روند مدرن شدن آموزش و پرورش باید علاوه بر مدرسه، فضای عمومی جامعه و افکار نسل جوان ما نیز متحول شود.
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه امروز شرایطی داریم که باید جهانی بیاندیشیم و بومی عمل کنیم ، تصریح کرد: برخی بر عکس معتقدند که ما باید محلی بیاندیشیم و برای جهان هم نسخه بپیچیم که این شدنی نیست.
رییس جمهوری افزود: تحولات گسترده ای در جهان امروز رخ داده که باید از نکات مثبت و مفید آن بهره بگیریم .
دکتر روحانی با طرح این پرسش که چگونه شد که فرزندان شما توانستند در عرصه منطق، مذاکره و دیپلماسی به اهداف مدنظر کشور دست یابند، تصریح کرد: این بدان خاطر بود که ما پذیرفتیم مسیر صحیح ، مسیر اعتدال است نه افراط و تفریط.
انتهای پیام/