 
    
    
| ردیف | نام محصول | 
 | مشخصات بسته بندی | 
| 1 | مرغ گرم تازه بدون آنتی بیوتیک کامل پاکتی | 87000 | 1- لاشه مرغ بر اساس وزن آن ، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملا چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2- کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و بصورت شفاف به جهت امکان رویت محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملا از هوا تخلیه(کیسه نایلونی) و سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود 4- بسته ها سالم ، بدون عیب و پارگی باشند 5-بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضا ، ءشرایط نگهداری ،نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشند ، 6- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمیباشد 7- بسته بندی ها فاقد هرگونه خونابه و آب باشد. | 
| 2 | ران مرغ بدون آنتی بیوتیک بدون پوست، بدون دنبالچه، چربی و سرساق | 117000 | کلیه محصولات فوق می بایست به صورت بسته بندی شده در ظروف یکبار مصرف با پوشش سلفون و دارای برچسب مشخصات شامل نام محصول ، شماره مجوز دامپزشکی ، وزن ، شرایط نگهداری ، تاریخ تولید و انقضاء ، نام و آدرس محل بسته بندی بوده و همچنین وزن ظرف ، استرچ فیلم و لیبل نباید از 30 گرم بیشتر باشد . | 
| 3 | مغز ران مرغ بدون آنتی بیوتیک، بدون پوست و بدون استخوان کعب ران | 128000 | |
| 4 | سینه مرغ بدون آنتی بیوتیک، بدون پوست، شش، گردن و بال | 131000 | |
| 5 | ساق مرغ بدون آنتی بیوتیک، بدون پوست و سرساق | 128000 | |
| 6 | فیله مرغ بدون آنتی بیوتیک | 195000 | |
| 7 | مرغ بدون آنتی بیوتیک خرد شده 8 تکه (بدون دنبالچه، شش و ...) | 100000 | |
| 8 | جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو | 192000 | |
| 9 | بال کبابی ساده و زعفرانی (بدون نوک بال) | 89000 | |
| 10 | گردن مرغ بدون آنتی بیوتیک و بدون پوست | 42000 | |
| 11 | شنیسل بدون آرد | 175000 | |
| 12 | دل مرغ بدون آنتی بیوتیک پاک کرده | 72000 | |
| 13 | جگر مرغ بدون آنتی بیوتیک | 62000 | |
| 14 | سنگدان مرغ بدون آنتی بیوتیک | 57000 | 
انتهای پیام/