گوسفند نژاد سنجابی، نژاد برتر ایران در تولید گوشت است

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در بازدید از طرح ملی اصلاح گوسفند نژاد سنجابی در کرمانشاه، نژاد سنجابی را برترین نژاد ایران در تولید گوشت دانست.

  به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه    مرتضی رضایی  رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور  گفت: گوسفند نژاد سنجابی یکی از برترین نژاد‌ها در ایران است که دارای گوشت و شیر با کیفیتی بوده و بسیار مورد توجه کشور‌های عربی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و علوم دامی طرح ملی اصلاح نژاد سنجابی از سال‌های قبل آغاز شده، افزود: اصلاح نژاد با مساعدت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به خوبی در حال انجام است.

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور هدف اصلی این طرح را بالا بردن سرعت رشد نژاد، بالا بردن زنده ماندن بره و افزایش گوشت این نژاد برشمرد و اظهار داشت: در این طرح از گوسفند‌هایی که صفات برتر را دارند رکوردبرداری انجام می‌گیرد.

رضایی افزود: در طرح ملی اصلاح گوسفند نژاد سنجابی گله داران پیشرو با کمک کارشناسان مشارکت داده می‌شوند و در سال بعد گله داران جدید به طرح ملحق خواهند شد.

وی یادآور شد: این طرح هر سال اجرا می‌شود و با توانمندسازی دامداران قوچ‌های برتر شناسایی می‌شوند.

انتهای پیام/ز

با توانمندسازی دامداران قوچ‌های برتر شناسایی می‌شوند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار